perjantai 18. lokakuuta 2013

Warm, soft and lovely

  Kai kaikki muistavat vielä viime- ja sitä edellisen talven hitin, tuubihuivit? No, nyt niille on kilpailija! Onko siellä ketään joka ei ole vielä nähnyt tälläistä huivia jonkun kaulassa? Uskonpa että ei ole, mutta en kyllä oikeastaan ihmettele huivin suosiota lainkaan. Kyseessä on Cubuksen Cuba-huivi, joka multa löytyy nyt kolmessa värissä (harmaa yksilö on uusi, siitä lisää ihan kohta). Mä ostin tuon mustana jo viime vuonna, jolloin ihastuin muhkeaan ja lämpimään huiviin totaalisesti, ja tänä syksynä kotiutin samaisen huivin burgundyna ja harmaana, kun värivaihtoehtoja oli viime vuoteen verrattuna tullut huimasti lisää.
 Rakastan huiveissa muhkeutta, ja syksyllä ja talvella tietenkin lämpöisyyttä, ja nämä molemmat kriteerit täyttyvät kyllä erinomaisesti :) Rakastan myös noiden monikäyttöisyyttä, ne voi kääräistä kaulaan varmaan miljoonalla eri tavalla, ja toimiipa tuollainen hyvin vilttinäkin, testattu on hihih :D Musta huivi on ollut kovassa käytössä, ja sen kyllä jo vähän huomaakin, eli nukkaa on tullut jonkin verran (näkyy parhaiten ensimmäisessä kuvassa), mutta käytössä toi ei kuitenkaan näy eikä haittaa millään tavalla. Tosta tulikin mieleeni, että pitääpä käsitellä toi musta huivi nukkaleikkurilla. Siinä muuten sellainen kapistus, jollainen jokaiselta pitäisi löytyä!
 Niin. Se harmaa huivi. Tää on mun tähänastisen ostoslakon ainoa "repsahdus", vaikka kyseessä ei oikeasti kylläkään ole repsahdus, vaan piitkään mielessä pyörinyt ostos. Heti kun kuulin että näitä on harmaana, tiesin että sellainen mun on saatava. Soittelinkin Cubukseen jo kerran aikaisemmin, mutta silloin huivit olivat harmaana loppuneet, eikä ollut tietoa tuleeko uusia ollenkaan, iiks! Cubuksella he ottivat kuitenkin mun numeron ylös ja lupasivat ilmoittaa jos huivia heille saapuu, ja lopulta parin viikon odottelun jälkeen niitä saapuikin. Viime keskiviikkona sitten suuntasinkin Karismaan ja sain mun kauan kaivatun huivini, ja kyllähän se on ihana :) En siis tosiaan käytä pukeutumisessani paljoa harmaata, mutta tässä huivissa se kyllä miellyttää silmää kovasti.
Noniin, miten sainkaan taas sepostettua näin paljon asiaa huivista? En tiedä, mutta jos Acnen ihanat huivit miellyttävät silmää, mutta huivista ei vaan raaski maksaa 100-200 euroa (oli se kuinka villaa tahansa), niin Cubus is the place to go! Myös BikBokissa on mun mielestä ainakin ollut tosi samantyylisiä huiveroisia. Ja hintaahan on siis Cuba-huivilla 19,90, eli ei kovin paljon lompakkoa rokota :)
Ootteko tekin ihastunut näihin "halpis-Acneihin"?

6 kommenttia:

  1. miulla on tommonen musta ja tykkään paljon! suunnitelmissa onkin ostaa tuo punainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on niin ihanan muhkeita! Ja suosittelen kyllä tota punasta, piristää kivasti asuja ja se väri vaan sopii niin hyvin syksyyn :)

      Poista
  2. Aivan ihania huiveja! Olen ihan samaa mieltä että vaikka ne Acne huivit ovatkin niin mukavia, niin ei viitisi maksaa sen verran! Pitä josain vaiheesa käydä etsimässä näitä huiveja! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :-) Ja oon täysin samaa mieltä Acne-asiassa! Kannattaa käydä Cubuksissa katselemassa, kyllä näitä mun mielestä pitäisi vielä löytyä! :)

      Poista
  3. Mulla on myös toi harmaa huivi ja se on kertakaikkisen ihana! :) Tulevat nukkapallot kyllä mietityttävät... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä aivan ihania ja täydellisiä syksyyn ja talveen! :) Jos/kun nukkapalloja alkaa ilmestymään, niin kannattaa poistaa niitä nukanpoistokoneella! Mulla ainakin tosta mustasta huivista lähti aika hyvin nukkaa sillä :)

      Poista