keskiviikko 2. lokakuuta 2013

What to pack for London?

Koska rakastan kaikenlaisten listojen tekemistä ja etukäteen suunnittelua, teen aina hyvissä ajoin ennen matkaa listan vaatteista jotka voisin ottaa mukaan. Nyt en ole vielä mitään varsinaista listaa tehnyt, mutta oon kuitenkin aika tarkasti miettinyt mitä juttuja tulen ottamaan reissuun. Koska polyvorella näpertely on kivaa, niin tein nyt tämmöiset kollaasit niistä vaatteista joita ajattelin että matkalle pakkaisin. Yritän ottaa mahdollisimman vähän vaatetta (jotta laukkuun mahtuu sitten ostoksia hihi), ja sellasia juttuja joita pystyy yhdistelemään helposti keskenään. Marraskuussa lämpötila on päivisin Lontoossa  n. 10-12, eli semmoinen perus leppoisa syyslämpötila, jossa pärjää välikausitakilla hyvin :) 
 
Untitled #26

 Helposti keskenään yhdisteltäviä perusjuttuja ja neutraaleja värejä. Neule on pakollinen syysvaate mukaan, mutta kyllä mä aion myös tollasia kepeämpiä paituleita napata pari matkalaukkuun.

Untitled #25

 Syksyisiä sävyjä, lämpöä ja mukavuutta asusteissa ja takeissa. Kenkuleiden suhteen en oo vielä yhtään varma mitä teen, katsellaan sitä sitten vielä lähempänä.. Tavoitteena on, että ottaisin reissuun vain kaksi paria. Kuten sanoin, mä todellakin yritän pakata kevyesti!

Vitsit, en jaksa oottaa että pääsen pakkaamaan, se on musta vaan niin ihanaa :) Vielä vähemmän jaksan tietenkin oottaa itse matkaa, voidaanko mennä jo?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti