torstai 24. lokakuuta 2013

Padded jacket

Ihan ensiksi pahoittelut päättömistä kuvista :D En henkilökohtaisesti oikein tykkää tuollaisista "kasvottomista" asukuvista blogeissa, mutta tällä kertaa oli pakko rajata näin, sillä kuvien joukossa ei ollut ainuttakaan hyvin onnistunutta otosta (mun naaman osalta siis).

 
 
Kuvissa tämänpäiväistä simppeliä asua, joka koostui jälleen kerran mun vaatekaapin luottojutuista, kuten palmikkoneuleesta ja lempikumppareista. Pointtina tässä postauksessa ei tosin oikeastaan ole asuni, vaan tuo päälläni oleva takki. Tämä takki ei ole tainnut täällä bogin puolella näkyä kertaakaan, vaikka kyseessä ei siis ole mikään uusi ostos. Takki on nimittäin hankittu jo vuosi sitten, mutta se on syystä tai toisesta jäänyt todella vähälle käytölle. Viime vuonna käytin tuota muistaakseni kaksi kertaa, hehe.. Osasyynä käyttökertojen vähyyteen on luultavasti tuossa takissa ennen ollut vyö, joka oli siis tuossa kiristysresorin kohdalla vyötäröllä. En koskaan tykännyt siitä vyöstä, mutta jostain syystä luulin aina, että se on kiinni takissa, enkä edes yrittänyt irrottaa sitä.. No, vähän aikaa sitten koitin huvikseni vetää vyötä irti ja kas, se olikin kiinni vain yhdellä pienellä langalla ja lähti ihan helposti pois. Vyön poisottamisen jälkeen oonkin käyttänyt tota paljon enemmän, ja tuntuu melkein siltä kuin olisin saanut ihan uuden takin :)
 Siinäpä vielä kuvaa takin selkäpuolesta. Mä tykkään kovasti tuon takin mallista, sillä se on mun mielestä kauniin naisellinen, eikä yhtään muodoton, vaikka toppatakki onkin. Myös hupun karvareunus on tosi kiva lisä muuten yksinkertaiseen takkiin. Muistaakseni tuon alkuperäinen hinta oli 39,95, josta sain vielä kympin alennuksen alennuskupongilla, eli hinnaksi jäi vain 29,95, mikä ei tosiaan ole paha hinta takista! Jos joku tuohon nyt tykästyi, kannattaa käydä kurkkimassa H&M:n netissä, siellä on melko samantyylisiä takkeja mustana, sinisenä ja puuteribeigenä, ja hinta oli muistaakseni myös sen 39,95 :)

2 kommenttia: