sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Feelgood-outfit

 
 tekoturkistakki H&M t-paita H&M housut Dr. Denim hattu Global hanskat H&M saappaat Supertrash

Mun mielestä hatut ja turkis kuuluvat yhteen. Molemmissa on jo itsessään naisellisuutta ja glamouria, mutta kun hatun ja turkiksen vielä yhdistää, on kombo täydellinen. Lähes joka kerta kun olen tuota lörppölieristä hattuani käyttänyt, olen parittanut sen nimenomaan (teko)turkiksen kanssa. 

Minun silmääni yhdistelmä näyttää tälläkin kertaa aika kivalta. Tämä oli taas sellainen asu, jossa tunsin oloni todella mukavaksi ja muutenkin asun hyvin "omaksi", mikä on tietenkin tosi hyvä juttu. Mikään ei ole inhottavampaa kuin vaatteet ja asu, jossa olo ei ole hyvä.
 
 Mitäs arvon raati siellä ruutujen toisella puolella sanoo asusta? :)

9 kommenttia:

 1. Wow aivan ihana asu! <3 Tykkään tosta hatusta tosi paljon, onko se lämmin? Voisitko joskus tehdä postauksen millaisia
  vaatteita käytät kun rentoudut ja millasia käytät eri juhlatilaisuuksissa? ja olisi kiva saada neuvoja miten eri juhliin voisi pukeutua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos sinulle ♡ Kyllä se itse asiassa vähän lämmittää päätä, eli pystyy näin talvellakin käyttämään :) Mun rentoutumisvaatteet on kollarit ja joku mahdollisimman mukava ja rento paita, eli ei todellakaan mitään tyylikästä :D Mutta voisinhan mä pistää harkintaan että tekisin polyvoressa semmoisia rentoja mutta kivannäköisiä asuja :) Ja juhlapukeutumiseen liittyen on tulossa keväämmällä ainakin yksi postaus yo-mekkoihin liittyen, mutta voisin kyllä tehdä ihan juhla-asukollaaseja polyvoressa muutenkin :) Kiitos hyvistä ideoista, on aina kiva kuulla mitä te haluaisitte täällä nähdä ja pyrin tottakai näitä toteuttelemaankin kunhan vaan kerkeän! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hihi, kiva kuulla että siellä on muitakin hattufaneja ;) Vaikka tuo hattunen varmasti jakaa mielipiteitä niin mä oon kyllä myöskin ihan rakastunut <3 Se on niin tyylikäs ja ajaton!

   Poista
 3. Oi miten ihana asu! Sopii sulle kyl älyttömän hyvin!! (: ja sille tosi rohkee tai silleen ku ite oon niin pelkuri ton pukeutumisen suhteen et en oikee uskalla pukeutua ku niihin perinteisii

  VastaaPoista
 4. Voi ei mitähä siihen tuli ku tää padi just lagas.. Mut siis ihailen et uskallat käyttää erilaisempiaki vaatteita ku ite onnikin pelkuri etten uskalla(: heheh tai ainaki mun mielestä nuo on silleen vähä erilaisempia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kerkesin nyt julkaista noi molemmat mut sano vaa jos haluut et poistan jommankumman!
   Kiitos paljon ja kannattaa ehdottomasti pukeutua just sellaisiin vaatteisiin kun itse haluaa muiden mielipiteistä välittämättä, niin mäkin teen :) Sillä mitä muut ajattelee ei oo oikeasti mitään väliä!

   Poista
 5. Olen samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa, juuri tollaisia mäkin haluaisin! :) ja oot tosi kaunis ja kirjoitat hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oolrait, pitääpä alkaa jossain vaiheessa väsäilemään noita teidän pyytelemiä postauksia :) Hirrrmuisesti kiitoksia! :)

   Poista