keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Asu osissa

Muistattekos kun mä tossa pari postausta sitten sanoin etten mielellään ota asukuvia itse itsestäni, sillä niistä ei tuu yleensä ikinä mun mielestä kovin kivoja. No, tässä sitä nyt ollaan.. Oli huono naamapäivä enkä yksinkertaisesti vaan jaksanut mennä kuvattavaksi, joten tää oli paras ratkaisu siinä tilanteessa. Peili on likainen, huone sotkuinen, eivätkä kuvatkaan ole parhaita mahdollisia, mutta ehkä näistä kuitenkin saa jonkinlaisen kuvan asusta, mikä on tärkeintä! Kyseinen asu oli ihan perus simppeli kouluasu, mutta mä kyllä tykkäsin. Toi paita ei ole tainnut täällä vielä näkyäkkään päällä, mutta täytyy sanoa, että se on kyllä superihana ja päässyt jo monta kertaa päälle. Toi on todella ihana päällä, kauniin värinen ja mallinen :) Nää kuvat ei todellakaan tee paidalle oikeutta, oikeasti toi on tosi kauniin näköinen päällä, ja istuu kuin nakutettu. Mua kyllä oikeasti melkein hävettää ton paidan ryppyisyys, mutta en vaan oo yksinkertaisesti jaksanut silittää :D Eipä mun välttämättä kannattaisikaan, ottaen huomioon mun huonot kokemukset keinokuituisten paitojen silittämisestä.. 
 Mä vannon, että se silitysrauta oli juuri niin kuuma kuin sen paidan silitysohjeessa neuvottiinkin (yksi pallo, eli matalin lämpötila, miten se ees voi sulattaa mitään?!), mutta niin se vaan perhana meni ja sulatti paitaan pitkän viirun. Tykkään kyseisestä paidasta paljon, joten arvatenkaan en ollut kovin tyytyväinen.. Siitä lähtien oonkin käyttänyt paidan ja raudan välissä suojaavaa kangasta, eli kyllä mä tosta edes jotain opin! 
Kyllä musta vielä kodinhengetär tulee ;)

4 kommenttia:

 1. Täällä toinen joka on sählänny silitysraudalla paitiksen pilalle :D luin sit jostain vinkin että kun pistää silkki/tms paidan kylppäriin henkariin roikkuun niin se siliää siellä ihan itsekseen ;) mä testasin, ja toimii! Toki ei ihan samana päivänä siliä haha. Sulla kiva blogi ja oot tosi nättikin vielä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hyvä että en oo ainoo silitysrautasählä! :D ja kiitti vinkistä, pitääkin testailla, oon nimittäin aika arka ollu ton jälkee silittelemään varsinkaa mitää lempipaitoja.. Ihana kuulla että tykkäät ja superpaljon kiitoksia! :)

   Poista
 2. Minkä merkkiset noi saappaat on? (:

  VastaaPoista