torstai 27. maaliskuuta 2014

Tuesday's


 takki Lefties paita H&M farkut Gina Tricot huivi H&M laukku Louis Vuitton kello Michael Kors saappaat Supertrash

Asujen kuvailu on lähtenyt hyvin käyntiin ja kolme viidestä asusta onkin jo kuvattu! Tällä kertaa esittelyvuorossa on tiistain asu. Tiistaina ilma oli tosi viileä ja aurinkoa ei näkynyt oikeastaan koko päivänä, joten päälle oli taas puettava hieman paksumpi takki. Päälle pääsi pitkästä aikaa myös vaaleansininen kauluspaita ja muistinkin taas, miksi pidän siitä niin paljon; paitis on siisti, naisellinen ja klassinen, mutta samaan aikaan rento. Myös paidan vaaleansininen väri on kaunis ja se on helppo yhdistää muihin väreihin. Omat suosikkini vaaleansinisen kaveriksi ovat beige, valkoinen, tummansininen ja konjakinruskea, joista beigeä ja tummansinistä löytyykin asustani.

 Mä ajattelin nyt lähteä ulos kävelylle nauttimaan tuosta ihanasta auringonpaisteesta ja sen jälkeen voisin alkaa läpikäymään eilisestä asusta napsittuja kuvia. Eilisen asu oli muuten sellainen, josta pidin itse tosi paljon ja taas yksi niitä asukokonaisuuksia, joihin voisin (jos nyt vähän liioitellaan) pukeutua vaikka joka päivä loppuelämäni ajan. Semmoista tulossa siis, nyt mä suuntaan kuitenkin sinne pihalle ja toivottelen ihanan aurinkoista torstaita kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja mun mielestä nää kuvat taas oli ihan kauheita kaikki.. :D mutta kiitos tosi paljon! :)

      Poista
  2. Juu nätti oot ja hienot nuo saappaat :) Voisin sponssata sulle oikeat ratsastussaappaat, jos teet niistä esittelyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia paljon :) Haha, taitaakin olla eka kerta kun mulle joku tarjoaa ilmaisia kenkiä! Minkälaiset ratsastussaappaat sä sitten mulle oikein sponssaisit? :D

      Poista
  3. Ihan semmoisia Ranskalaisia Aiglen laatusaappaita, joko malllia Start tai Ecuyer, riippuen koostasi. Ne on tyylikkäät ja monikäyttöiset saappaat kyllä :) Oliko sun sähköpostiosoite jossain täällä, voidaan sopia paremmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä itseasiassa taida olla, emm_ii95@hotmail.com osoitteesta mut tavoittaa!

      Poista