lauantai 11. tammikuuta 2014

Louis Vuitton Pochette Accessoires NM Damier Azur

Mua instagramissa (@emmiau) seuraavat ovatkin jo saattaneet bongata siellä kuvan tästä ihanaisesta, mutta nyt olisi vuorossa ihan kunnon esittelypostaus mun uudesta pikkuisesta :) Paketti, josta jo viime postauksessa intoilin, oli siis Louis Vuittonilta, ja sieltähän paljastui Louis Vuitton Pochette Accessoires NM Damier Azur-kuosissa, sekä säädettävä 1,2 cm leveä olkahihna. 

Olen aina tykännyt Pocheten mallista, ja nimenomaan sen yksinkertaisuudesta ja sirosta kauneudesta. Louis Vuittonin kuoseista suosikkini on Damier Azur, joten oli selvää, että jos kyseisen laukun joskus hankkisin, hankkisin sen juuri Damier Azurina.
Nyt kun sitten mietiskelin, että mitä kivaa ostaisin pitkästä aikaa itselleni, muistui Pochette taas mieleeni ja meniköhän siinä kolme tai neljä päivää niin paketti oli jo matkalla luokseni :D En siis käynyt paikanpäällä Vuittonilla Helsingissä, vaan tilasin laukun puhelimitse. Mun mielestä on todella kätevää, että Vuittonilta voi tilata soittamalla, sillä tuntuu vähän hölmöltä lähteä ajamaan Helsinkiin pelkän laukun takia, jos sinne ei muuta asiaa ole. Mutta niin, paketti lähetetään siis postitse, postivakuutettuna, (jonka takia maksettavaksi tulee ostosten hinnan lisäksi 20 euroa), ja se saapuu lähipostiin parissa päivässä. Helppoa ja kätevää!

Pochette on ollut nyt pari päivää käytössä (eilen Ikea-reissulla ja tänään Lahdessa), ja täytyy sanoa, että olen kyllä todella tyytyväinen ostokseeni! Niin kaunis ja siro, mutta vetää kuitenkin sisäänsä todella paljon tavaraa :) Esimerkiksi mun Korsin iso lompakko sujahtaa tonne ihan kevyesti, ja lompsankin kanssa sinne mahtuu vielä kännykkä ja muuta krääsää. Tämä Pochette Accessoires NM-mallihan on hieman "vanhaa" Pochettea suurempi, ja suunniteltu nimenomaan niin, että esimerkiksi Vuittonin Zippy-lompakko mahtuu hyvin sen sisälle. Myös olkahihnan (nimenomaan tuon säädettävän mallin) osto oli aivan ehdottomasti oikea päätös, vaikka se pitikin ostaa erikseen ja maksoi mun mielestä aivan jumalattoman paljon hihnaksi.. :D Mutta uskon, että eniten käyttöä Pochette saa juurikin tuon pitkän säädettävän hihnan kanssa crossbody-tyyliin pidettynä. Lisäksihän laukkua voi kuljettaa kädessä ilman mitään hihnoja clutchina, normaalina pikkulaukkuna tuon lyhyen "vakio"hihnan kanssa, tai sitten niin, että tuo mukana tuleva hihna on laukussa rannelenkkinä. Aikas monikäyttöinen pikku bägi siis! :)

Mitäs te pidätte mun uudesta pikkuisesta? :)

14 kommenttia:

  1. mäkin oon ihan rakastunut tuohon!! tosi kaunis :o kuinka leveä toi on? :) meinasin et itsekkin voisin ostaa. paljonkohan oli hinta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se kyllä ihana ja ajattoman kaunis! :) Leveys on 23cm ja hinta hihnan kanssa 520, pelkkä laukku on 330. :)

      Poista
  2. voikun ihana !!! pistän ostoharkintaan :) mistä sait sen liikkeen numeron, löytyikö ihan netistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi :) Joo netistä löytyypi Vuittonin sivuilta!

      Poista
  3. voiko noita hihnoja valita erilaisia? on kyllä kamalan kallis tuo hihna laukkuun verrattuna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo voi ostaa erikseen joko säädettävän tai ei-säädettävän pitkän hihnan. Se ei-säädettävä on vähän edullisempi. Laukun mukana tulee pelkastään tuo ihan lyhyt hihna :) Ja niin on, älytön hinta hihnasta..

      Poista
    2. muistatko yhtään paljonko se ei säädettävä hihna maksoi? Mietin omaan pochetteeni sen ostamista.. ei ihan liki 200 euroa viitsisi hihnasta pulittaa

      Poista
    3. Se maksaa 190, mikä on kyllä munkin mielestä ihan sikahinta hihnasta :/ Mä tiesin, että tulisin käyttämään laukkua paljon hihnan kanssa joten päätin tuon hihnan kuitenkin ottaa, vaikka hinta kirpaisikin.

      Poista
    4. siis oliko se EI säädettäväkin 190e ??

      Poista
    5. Ai apua luin väärin!! Siis joo pahoittelut, se ei-säädettävä oli muistaakseni 165 e :)

      Poista
    6. noniin johan vähän ihmettelin!! :D kiitos vastauksesta, voisin pistää tuon harkintaan :)

      Poista
    7. Haha no joo varmasti! :D mä jotenkin ihan kokonaan missasin ton "ei"-sanan tosta sun ekasta kommentista, sori vielä :>
      Mutta niin, varmasti hyvä valinta se ei-säädettäväkin hihna, mulla tuo pochette on ainakin saanut paljon käyttöä pitkällä hihnalla crossbodyna käytettynä :)

      Poista
  4. Moi! Onko kyseessä siis tämä hihna? http://us.louisvuitton.com/eng-us/products/adjustable-shoulder-strap-vvn-004673
    Olen itsekkin tilaamassa omaani ja haluan olla varma, että kyseessä on juuri tuo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on juuri tuo :) Tämä hihna on kyllä todella kätevä juuri tuon pituuden muunneltavuuden vuoksi, eli hyvä valinta!

      Poista