sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ihana syksy


 
 
 
 
Helouhelou ja ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille! Mulla on ollut superkiva viikonloppu, ja olo on muutenkin jotenkin kivan iloinen ja pirteä :) Mun viikonloppuun on kuulunut esimerkiksi rentoutumista, siivoilua, asioiden hoitelua, syömistä, ja vähän juhlimistakin, kun eilen oltiin tyttöjen kanssa Heinolan (villissä) yöelämässä. Alunperin suunnitelmana eilen oli lähteä Lahteen, mutta loppujenlopuksi päädyttiinkin jäämään ihan vaan Heinolaan. Vaikkei Lahteen lähdettykkään, oli mulla ainakin tosi hauska ilta! Nukkumaan menin eilen (tänään) vasta 6 aikaan aamulla, joten tää pirteä olotila kyllä vähän kummastuttaa mua itseänikin.. 
Tänään olisi vielä tarkotus kruunata viikonloppu ja käydä poikaystävän kanssa illalla elokuvissa tsekkaamassa Machete Kills, toivottavasti on hyvä!

Tän postauksen kuvat on muuten mun lemppareimpia otoksia pitkään aikaan. Näissä on jotenkin niin älyttömän ihana syksyinen fiilis ja tietenkin kauniit syksyiset värit, love it :) Juuri tuommoista pitäisi mun mielestä olla aina syksyllä! Tykkään myös tosi paljon tuosta asusta, vaikkei siinä oikeastaan mitään ihmeellistä olekkaan. Jotenkin vaan noiden värien yhdistelmä ja lempparivaatekappaleet luo mun makuun kivan ja toimivan kokonaisuuden.
Oli pakko laittaa tää riemuidiootti-kuva vielä tähän loppuun :D Yritettiin ottaa sellaista siistiä kuvaa missä heitän lehtiä ilmaan ja tässä on lopputulos.. Kädet ilmassa heilumassa, lehtiä ei mailla halmeilla (paitsi pari kauniisti hiuksiin takertuneina), ja ilmettä kuvaa vaan yks sana: urpo. No, aina ei voi onnistua..

6 kommenttia:

 1. ihana asu ja oot niin kaunis =)
  <3: http://leave-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. hah tyhmä kysymys, mutta voisitko tehdä postauksen jossa laitat ton huivin tolleen kivasti "kiinni" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siis parempia kuvia kun se on tolla tavalla, vai ihan semmoiset "ohjeet" miten ton laitan? :) Ja ei ollut tyhmä kysymys, multa voi kysellä ihan mitä vaan ja yritän vastailla parhaani mukaan :)

   Poista
  2. no vaikka semmoset ohjeetkin ku toi näyttää niin kivalta!:)

   Poista
  3. Juu no enköhän mä voi jossai vaiheessa semmosen väsätä! :)

   Poista