sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Perunakuvat

Helouu! Tässä sitä vietellään syysloman viimeistä päivää, jaiks! Loma on taas mennyt ihan kamalan nopeasti, vaikken edes oo tehnyt mitään erityisen hyödyllistä/fiksua.. Nyt saan myös kärsiä laiskuudestani ja puurtaa näin vikana iltana kouluhommia, joita en vaan oo saanut aikaiseksi tehdä lomalla.


 Eilen illalla oltiin kaverini kanssa kaupungissa yksillä, ja halusin napata ennen ulos lähtöä pari kuvaa teillekkin. Not such a good idea, lopputuloksena kuvia, jotka näyttävät perunalla otetuilta. Vihaan yli kaiken kuvata mitään pelkässä keinovalossa, ja kun näiden kuvien laatu on vielä näin järkyttävä, mietin kannattaako näitä julkaista ollenkaan. Valitettavasti mulla ei kuitenkaan parempia kuvia eilisen lookista löydy, joten näiden on tällä kertaa pakko kelvata..:/ 
Kiharsin eilen pikkuisen hiuksia piitkästä aikaa, ja täytyy sanoa että tykkään niistä kyllä tosi paljon tolla lailla kiharrettuina! Ennen kiharsin hiuksia paljon enemmän, mutta nykyään todella harvoin, joten kiharat ovat aina välillä mukavaa vaihtelua :)


 Vaatepuolella luotin kokomustaan, ja 3/4-hihainen peplumpaita pääsi taas pitkästä aikaa päälle. Tykkään tuosta paidasta kovasti, mutta jotenkin se on vaan jäänyt kaapin perukoille, joten ajattelin että nyt on hyvä aika pistää taas peplumia päälle. 
Kokomusta on sellainen valinta, mihin turvaudun usein, jos en jaksa sen kummemmin miettiä mitä puen. Se on helppo ja mun mielestä aina tyylikäs. Lisäksi mulla on istuvassa kokomustassa asussa aina vähän semmoinen kissanainen-olo, mikä ei tietenkään ole huono asia sekään :D

Nyt mä lähden kuitenkin katselemaan The Voice Kidsiä ja hoitelemaan noi pari koulujuttua pois alta, palaillaan! :)  
Ja mä lupaan että ensi kerralla kuvat ei oo perunalla otettuja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti