lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hair talk

 Oon jo pitkään miettinyt, että esittelisin täällä blogissa vähän mun käyttämiä hiustuotteita, ja nyt sain sitten vihdoin kuvattua nämä kaikki joten täältä pesee! Tässä ei oo ihan kaikki mun käyttämät tuotteet, mutta nää on semmoisia, mitä yleensä käytän :) Hintoja en nyt tähän laittanut, mutta jos jonkun tuotteen hinta kiinnostaa, kysykää vaan!

Shampoot

Vaihtelen shampoota lähes joka pesukerralla, ja useimmiten käytän ihan noita "arkishampoita", eli perus markettishampoita kuten nuo Garnier ja XZ, ja vähän harvemmin sitten esimerkiksi tuota Kérastasea. Hopeashampoota käytän ehkä noin kerran viikossa tai harvemmin.

L'oreal expert shine blonde shampoo - Tämä joskus kauan sitten kaverilta saatu blondeille tarkoitettu shampoo taitaa olla näistä shampoista vanhin. Ihan kelpo shampoo, joka pullon lupauksen mukaan taittaa hieman keltaisuutta, sekä hoitaa vaaleita hiuksia.

Biozell syväpuhdistava shampoo - Hiustuoteperheen uusin tulokas, itse asiassa niin uusi etten ole vielä ehtinyt edes testaamaan tuota! Syväpuhdistava shampoo on ollut jo kauan ostoslistalla ja nyt kun viimein (edullisen) sellaisen löysin, en malta odottaa, että pääsen testaamaan :) Tämän pitäisi siis poistaa hiuksista metalleja ja muotoilutuotejäämiä ja tehdä hiukset narskuvan puhtaiksi.

XZ Vaaleat hiukset sitruuna-hunaja shampoo - Myös tämä on aika uusi tulokas. Ostin tämän, kun vanha "arkishampoo", eli tuo Fructis, oli loppumassa. Ihan kelpo perusshampoo, joka lupaa kirkastaa vaaleita hiuksia. En ole itse mitään hirmuista eroa huomannut, mutta onhan se saattanut vähän vaikuttaa :) XZ-tuotteissa (shampoo sekä hoitoaine) plussaa on se, etteivät ne sisällä lainkaan silikonia.

Garnier Fructis Goodbye Damage shampoo - Ihan perus markettishampoo, joka ajaa asiansa; pesee hiukset hyvin, ja ehkä jopa hieman hoitaakin siinä samalla.

Four Reasons silver shampoo - Kunnon tummanlila hopeashampoo, jossa on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde. Tämän loppuessa haluaisin ehkä kuitenkin testata Biozellin saman hintaluokan hopeashampoota, joka on kuulemma myös hyvin tehokasta.

Aussie Miracle Moist shampoo - Parhaimman tuoksuinen shampoo IKINÄ, sitä tuttifruttipurkan tuoksua voisi nuuhkutella vaikka koko ajan! Shampoo tekee mitä lupaa, eli kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä pehmeät.

Kérastase Bain Force Architecte shampoo - Ainoa "luksusshampooni" (hinta n. 30e). En kuitenkaan ostanut tätä itse, sillä en ikimaailmassa maksaisi shampoosta noin paljoa, vaan sain tämän, kun kampaamoliikkeessä sattui kömmähdys ja minua laskutettiin liikaa eräästä tuotteesta. Shampoon luvataan olevan superkorjaava ja hoitava, mutta rehellisesti sanottuna en huomaa mitään järisyttävää eroa verrattuna noihin muihin shampoisiin.. Plussaa siitä, että vaahtoaa taivaallisesti ja tekee hiuksista pehmeät.

 Hoitoaineet ja hoidot

L'oréal expert shine blonde hoitoaine - Samaa sarjaa kuin L'orealin shampookin. Myös tämä on hieman lilahtavaa, eli taittaa keltaisuutta hiuksista. Hoitavuus perusluokkaa.

KC Color Mask Vanilla sävyttävä hoito - Hoito, joka lupaa sävyttää hiuksia (eli taittaa vaaleista hiuksista keltaisuutta ja tuoda beigehtävää sävyä). Tämä kyllä hoitaa hyvin, mutta tuosta sävyttämistä en ole kyllä itse hirveästi hiuksissani huomannut. Ehkä saman sarjan silver- sävy olisi ollut tehokkaampi keltaisuuden poistossa?

Biozell Color Mask Silver hoitava sävyte - Myös tämä puteli on aika uusi tuttavuus, mutta olen kyllä kerran ehtinyt jo kokeilemaan ja hyvältä vaikutti :) Taittaa siis tehokkaasti keltaisuutta vaaleista hiuksista. Tämä on aika "vahvaa" tavaraa, ja itselläni tämä tarttui tehokkaimmin kuiviin ja huonokuntoisimpiin hiuksiin, eli kannattaa levittäessä vähän varoa, jos hiuksesi ovat todella huonokuntoiset. 

XZ Vaalet hiukset sitruuna-hunaja hoitoaine - Samaa sarjaa sitruuna-hunaja shampoon kanssa. Ihan perus hoitoaine, jossa tosin saisi minun makuuni olla hieman enemmän hoitavuutta. Itselläni hiukset nimittäin jäävät tämän jälkeen vielä vähän pörröisiksi.

Aussie 3 Minute Miracle Shine syvähoito - Tehohoito, joka tuo hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa nopeasti. Ei nyt mitään järisyttävää superhoitoa, mutta tekee hiuksista mukavan silkkiset.

 Muotoilutuotteet ja muut hiustuotteet

L'oréal Elvital Extraordinary oil colored hair - Edullinen hiusöljy, joka tekee hiuksista kauniin kiiltävät ja pehmeät. Itse käytän tätä aina yhden painalluksen suihkun jälkeen (jo lähes kuiviin hiuksiin, kosteisiin laitettaessa ei toimi hyvin). Tuo pehmeyttä ja kiiltoa, mutta hiusten varsinaiseen kuntoon ei kyllä vaikuta millään tavalla, eli jos todellista hoitavuutta etsitte, suosittelen kokeilemaan jotakin muuta hiusöljyä.

Schwarzkoph got2b beach babe vaalennussuihke - Kätevä hiuksia hieman vaalentava suihke, joka oikeasti toimii. Mulla tuppaa hiukset tummenemaan ja kellertymään (ihan äärettömän ärsyttävää, voin kertoa..) jo parin viikon jälkeen värjäyksestä, ja silloin yleensä suihkin tätä kohtiin, joihin haluan hieman värin freesausta. Tässä huonoin puoli on se, että hiukset jäävät hirveän lähmäisiksi ja oudon hajuisiksi (tätä ei siis pestä pois kuten väriä), joten suosittelen käyttämään tätä sellaisena päivänä, jolloin aiot pestä hiukset.

Batiste light&blonde kuivashampoo - Kuivashampoo, joka sisältää hieman väriä. Tämä sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi silloin, kun tummaa tyvikasvua on alkanut näkymään ja sitä haluaa hieman häivyttää.

Wella Proseries max hold hiuslakka - Olen lakkojen suhteen aika kaikkiruokainen, kunhan siinä on suht hyvä pito ja se ei maksa maltaita. Tämä lakka on osoittautunut todella hyväksi, ja uskonkin, että ostan seuraavaksi saman. Plussaa siitä, että kyseessä on tosiaan ihan markettituote, eikä hinta huimaa päätä, vaikka tuote on laadukas.

Batiste tropical kuivashampoo - Luottokuivashampooni. Batisten kuivashampoot nyt vaan on parhaita! Ihana tuoksu, hyvä hienojakoinen suihke ja raikastaa tehokkaasti likaiset hiukset. Nämä mun molemmat Batistet on ostettu Lontoon reissulta (näiden hinta siellä superhalpa Suomeen verrattuna), mutta Suomessa Batisteni ostan Kicksiltä :)

Four reasons hopeasuihke - Tätä suihketta käytän harvoin, mutta tämä toimii siis kuten hopeashampoo, eli taittaa keltaisuutta. Tätä kannattaa suihkia aika rauhallisesti, ettei tukasta tule lähmäinen.

TRESemmé Heat Defense lämpösuoja - Luottotuote, jota olen käyttänyt taukoamatta jo monen vuoden ajan. Ehdottomasti paras lämpösuoja, suosittelen todellakin kaikille! Edullinen tuote, joka suojaa hiuksia kuumuudelta, eikä jätä tukkaa inhottavan tuntuiseksi tai lähmäiseksi.

 Välineet

Remington Pearl Wand kiharruspuikko - Hands down paras vekotin kiharoiden tekoon. Tällä saa ihan korkkiruuvikiharaa, hollywoodlainetta ja kaikkea siltä väliltä. Tämä on superhelppo käyttää ja lämpöä pystyy säätämään itse 140-230(?) välillä. Itse omistan vaan tämän kapeamman puikon, enkä ole edes sitä paksumpaa testannut, mutta ainakin yksi kaverini jolla on molemmat sanoi, että pitää enemmän tästä pienestä, sillä tällä kiharat pysyvät paremmin.

Remington Shine Therapy suoristusrauta - Tätä ennen mulla oli ihan surkea suoristusrauta ja siihen kyllästyessäni ajattelin, että nyt haluan vähän panostaa suoristusrautaan, jotta se olisi varmasti hyvä. Tämä suoristusrauta on ollut ihan nappivalinta, ja vielä monta vuotta palvelleenakin se on täysin uudenveroisessa kunnossa. Psst, myös Shine Therapy-sarjan hiustenkuivain on loistava!

Tangle teezer harja - Harjailen reuhkaani vähän millä sattuu, mutta useimmiten käytän Tangle Teezeriä. Suosittelen kyllä ehdottomasti jokaiselle, jolla ei vielä tätä massaharjaa ole, sillä harja kyllä lunastaa lupauksensa ja on hyvin hellävarainen, eikä revi hiuksia niin paljon kuin tavalliset harjat.

Huh, tulipa hirmu paljon tekstiä! Toivottavasti jaksoitte lukea, ja tosiaan jos tulee mieleen kysymyksiä näistä tuotteista tai vaikka mun hiusjutuista ihan yleisestikin, antaa palaa vaan :) 

 Onko teillä kokemuksiä näistä tuotteista tai samoja lemppareita kun mulla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti