lauantai 3. elokuuta 2013

Vaaleaahaaleaa

 

Tämmöiset vetimet löytyi päältä tänään (kello tosin on jo 20 minuuttia yli puolenyön eli sunnuntain puolella ollaan virallisesti, mutta mä nyt laitoin tolleen, toivottavasti ei oo ihan hirveen sekavaa.. okei hitto, jo tää mun selitys oli sekava.....)
Noh, päällä oli joka tapauksessa kesäisesti vaaleaa, ja mä pidin ainakin itse asusta. Vaaleaa, yksinkertaista ja tyttömäistä; can't go wrong with these!

Tänään (eli siis lauantaina) mulla oli viikon paras päivä eli vapaapäivä, joten aamulla nukuin pitkään, minkä jälkeen lähdettiin poikaystävän kanssa käymään kaupungissa pyörähtämässä. Sain aika extempore-idean että lähdettäiskö mökille, ja niin sitä sitten kohta oltiinkin jo matkalla. Oli kyllä hyvä idea vaikka itse sanonkin, oli niin ihanaa nauttia hyvästä säästä mökillä, saunoa ja polskia lämpöisessä vedessä (22 astetta, jos jotain nyt sattuu kiinnostamaan :D) Harmi vaan että tää kesä alkaa olla kohta jo ohi ja siihen loppuu sitten ne mökkeilyt:( Mutta sitä suuremmalla syyllä nyt kannattaa siis vielä nauttia kun voi!:) Illalla käytiin sitten vielä kaverin kanssa Casinon terassilla yksillä, ja nyt oonkin kotona kirjottelemassa tätä. Menen huomenna vasta aika myöhään töihin, joten nyt on kerrankin aikaa kirjoitella ihan kiireettömästi, ja aattelinkin itse asiassa kirjoittaa tässä myös yhden polyvore-asuinspispostauksen valmiiksi. Toisaalta toi oma ihana sänkykin jo vähän houkuttelis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti