perjantai 2. elokuuta 2013

Internet shopping again

Nyt ois taas luvassa vähän shoppailujuttuja. Sen H&M-tilauksen lisäksi tein nimittäin pari muutakin kivaa tilausta, ja nyt oottelenkin jo ihan innoissani paketteja saapuvaksi:) Tuntuu vähän joululta hihi!

 

 2&3 Ginaan oli vihdoin tullut taas noita ihan täydellisiä naruolkaintoppeja, jotka mun piti tilata jo silloin kaauan sitten. Tällä kertaa en jäänyt viivyttelemään vaan laitoin nää heti tilaukseen.

1 Tollasia kietaisuhelmahameita oonkin jo itseasiassa nähnyt muutamilla ruotsalaisilla tyylimimmeillä tuolla Instagramissa, ja nyt kun näin että noita saa Ginasta, niin oli pakko tilata. Alunperin ajattelin ottaa tän mustana, mutta siitä oli koot loppu joten päädyin tuohon tummansiniseen. Ei itse asiassa haittaa yhtään ettei sitä mustaa ollutkaan, sillä toi tummansininen on kyllä myös tosi kiva:)

4 Oikean alakulman epäsymmetrisellä helmalla varustettu röyhelötoppi ois ihan täydellinen, mutta en oikeen tiedä tosta helmasta.. En oo ikinä lämmennyt tollasille epäsymmetrisille helmoille, mutta katsotaan nyt minkä näköinen toi on sitten ihan päällä. Voihan ton helman tunkea sitten vaikka housujen sisään jos kovasti häiritsee.

Myös pari muuta tilausta tuli tehtyä, mutta niiden jutut esittelen vasta kun paketit tulee perille;-) Vähän jännitystä elämään! Nyt on kyllä tullut ihan tässä parin päivän sisällä törsättyä niin kiitettävästi rahaa, että tämmöset isommat shoppailut saa hetkeksi jäädä.. Toisaalta koko kesän niska limassa töitä painaneena voin sanoa että olen mä kyllä shoppailuni ansainnutkin! Vaikka toi työnteko ei aina oo mitään herkkua,  niin on se vaan ihana tunne kun tilillä on omalla kovalla työllä ansaittua rahaa, joita voi sitten törsätä mihin ikinä vaan haluaakaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti