sunnuntai 25. elokuuta 2013

Dramatic

 
 

 Eilisen tyyli oli jotenkin aika epäemmimäinen. Noi huulet yhdistettynä noihin laseihin ja kokomustaan loi jotenkin tosi semmoisen dramaattiseen ja kohtalokkaan lookin, jos tajuatte mitä ajan takaa:D Mutta kivahan se vaan on kokeilla välillä vähän erilaisia juttuja! Päällä oli ekaa kertaa Ginasta tilattu röyhelötoppi, jonka epäsymmetrisen helman laitoin housuin, kuten silloin aikaisemmin vähän meinailinkin. Rakastan tota löysää mallia ja etenkin noita naruolkaimia:) Normirintsikoitahan tonne alle ei tietenkään voi laittaa (paitsi olkaimettomat tietenkin), ja mä päädyinkin laittamaan "rintiskoiksi" fileepihvit, eli ne sellaiset itsekiinnittyvät silikoniläpyskät.


 Eilen oli tosi kaunis ilma ja ehdotinkin jo heti aamulla Kostille että käytäisiin Kailaksessa jäätelöllä. Mulla oli taas hirveä sorbettihimo, ja tällä kertaa otin mansikkasorbettia. Hyvää oli sekin (mikä sorbetti muka ois pahaa?? okei ehkä kirsikka..), mutta sitruuna on kyllä edelleen ehdoton ykkönen! Pakko päästä tonne vielä ainakin kerran ennen talvea maistamaan vielä pari sorbettimakua.

Napattiin siinä kauniissa miljöössä parit kuvaset vielä ennen lähtöä. Musta näissä kuvissa on jotenkin ihana tunnelma tuon ihanan taustan ansiosta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti