sunnuntai 4. elokuuta 2013

Back to school outfits

Innostuin taas kokoilemaan vähän asuja Polyvoressa, ajatuksena luoda esimerkiksi kouluun sopivia asuja. En nyt sitten tiedä onko nää jotkut mitään ihan perus kouluasuja, mutta ehkä näistä joku saa jotain inspiraatiota kuitenkin!:)

Untitled #9
Äääh, mäkin haluan täydelliset boyfriendit! Tommoinen tosi yksinkertainen asu boyfriend-farkuilla ja tyttömäisillä asusteilla ois aika täydellinen just vaikkapa kouluun.

Untitled #11
Tää on ehkä kouluun liian juhlava, mutta tietenkin joillain matalilla kengillä vois toimia koulussakin. Noi korkkarit nyt vaan sopi niin hyvin tähän kokonaisuuteen niin valitsin ne:) Meinasin muuten ostaa ton kuvan Zaran naruolkaimisen topin, mutta mulle 35 (vai 39?) euroa tommosesta sifonkihärpäkkeestä vaan on liikaa. Zaran vaatteet kun on tunnetusti vielä aika huonolaatuisia. Oon oikeasti shoppaillessa sinällään tosi pihi, enkä millään vois maksaa esimerkiksi just jostain perusvaatekaupan topista kolmeakymppiä enempää, oli se kuinka hieno tahansa:D

Untitled #12
 Tällästä asua haluisin käyttää just nyt! Harmi vaan mulla ei oo tommosia trikoisia perusmaxihameita jonka ympärille asun vois rakentaa:( Tää ois mun mielestä kuitenkin täydellinen ja mukava asu rentoon päivään ja esimerkiksi shoppailuun. Yksinkertainen asu ja asusteet, laukun virkaa toimittamaan riittää vaan kiva lompakko ja kaulaan asua piristämään vaikka kiva huivi.

Untitled #10
 Tää ei oo oikeastaan niin mun ominta tyyliä, vaikka tollasen pipon kyllä oonkin tilaamassa. Tämmönen perusasu ois kuitenkin aika täydellinen kouluun, ja toi Givenchyn Antigona-laukku tuo kivaa kontrastia ja siisteyttä muuten aika rentoon asuun.

Untitled #14
 Tää kokonaisuus on mun mielestä jotenkin syksyinen. Myös tää asu ois tosi hyvä kouluun, ja jotain ton tyylistä voisin hyvinkin kuvitella laittavani päälleni. Kyllä konjakki, valkoinen ja sininen vaan on lyömätön trio.
 
Untitled #13
Tää kokonaisuus miellyttää mun silmää tosi paljon. Ottaisin ihan koska vaan minkä tahansa näistä vaatteista tai asusteista, joista asu muodostuu. Tykkään myös kokomustasta, sillä se on mun mielestä elegantti ja varma valinta. Noi korot nyt ei taaskaan oo mitkään kouluun soveltuvat, mutta matalien kenkien kanssa tää näyttäis varmasti myös kivalta. Aaah täällä mulla kuola vaan valuu kun katselen tota täydellistä toppia ja upeaa laukkua.. (ja kenkiä ja takkia ja aurinkolaseja hehe) Tulkaa mun vaatekaappiin nyt heti jooko kiitoooos:--)


Untitled #15
Kokovaalea asu joka sopii pienellä muuntelulla niin kouluun kuin illanviettoonkin. Myös tästä kokonaisuudesta tykkään paljon, nimenomaan ton vaalean värimaailman takia. Vitsit, mua alko nyt harmittamaan ihan sikana etten silloin joskus pari kuukautta sitten ostanut tota toppia kun sitä hennesissä sovittelin.. 

Ja nyt mielipiteitä kehiin, mitkä oli teidän suosikkeja?

7 kommenttia:

 1. Ai vitsit, noi kaikki on tosi kivoja ja varsinki ihan sun näkösiä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos ihana<3 ja joo voisin kyl kuvitella käyttäväni mitä vaa noista!:)

   Poista
 2. Toi zaran naruolkaiminen toppi valkosena minulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki täydellinen;) rakastan noita naruolkaintoppeja!

   Poista
 3. oooi Emmi toi neljäs asu on tosi kiva! Tollasista vaatteista ite tykkään tosi paljon ja haluisin kanssa jonkunlaisen tollasen kivan pipon (: !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löyty lemppari!:) Muhunki noi tekstipipot iskee jotenki! Tuo semmosta kivaa asennetta haha:D

   Poista