torstai 8. elokuuta 2013

It's the little things


"Be grateful for and celebrate the beauty in all things because beauty is everywhere"

"The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything."

"Keep smiling bacause life is a beautiful thing and there's so much to smile about."

Pienet asiat. Ne on niitä pieniä juttuja jotka saa sut hymyilemään ja päivän tuntumaan heti vähän paremmalta. Mä oon semmoinen ihminen joka ilahtuu ja iloitsee nimenomaan noista pienistä arkisista jutuista.  Mun ilon syynä ei tarvitse olla todellakaan mikään iso juttu; kaunis maisema, vieraan ihmisen kohteliaisuus, hyvä kirja tai elokuva, hyvä ruoka, tai vaikkapa uusi paita. Jos oon iloinen mä osoitan sen myös avoimesti ja vaikka hymyilen niin että poskiin sattuu, ja myös kerron ilostani muille. Esimerkiksi mun äiti kattoo mua kun jotain sekopäätä kun mä lähes pompin innosta esimerkiksi löytäessäni jonkun kauan etsimäni vaatteen kaupasta, ja poikaystävä ei vieläkään oikein tunnu ymmärtävän miten onnelliseksi mä vaan tulen hyvästä ruuasta. Mutta ei se mitään, mä iloitsen noista jutuista nyt ja varmasti koko loppuelämäni ajan, ja niin sen kuuluu mun mielestä ollakkin:) Tollaset pienet onnellisuuden hetket on just se elämän suola ja sokeri, ja oon sitä mieltä että mikään asia ei ole liian pieni iloittavaksi!

Kenenkään elämä ei ole koko aikaa ruusuilla tanssimista, vaan välillä vaan on huonompia aikoja ja päiviä. Juuri sellaisina hetkinä tää pienistä asioista nauttimisen taito on mun mielestä tärkein. Vaikka kaikki tuntuisi olevan huonosti ja mieli maassa, voi tilannetta helpottaa ja koittaa löytää iloa juuri niistä pienistä asioista. Mennä vaikka ulos nauttimaan ihanan raikkasta ilmasta ja auringonpaisteesta, katsao hyvä leffa tai silittää lemmikin pehmeää turkkia; olo paranee takuulla. 

Jotenkin oon jo jonkin aikaa halunnut tehdä tästä aiheesta postauksen. Mä itse nautin niin kovin paljon juuri niistä elämän pienistä iloista, että tää tuntui luonnolliselta aiheelta kirjoittaa. Tähän loppuun oon koonnut justlittlethings-sivustolta pieniä onnellisia asioita, jotka hymyilyttää jo pelkästään niitä lukiessa. Tuutteko te iloisiksi samoista jutuista?:)

4 kommenttia:

 1. pakko myöntää että tää sun postaus sai kyllä mut jotenki paremmalle tuulelle ja uskomaan että vaikka täs on aikapaljon tullut nyt takapakkia niin aurinko joskus viel paistaa tänne risukasaanki :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa jos tää on piristänyt:) Tiedän tunteen, välillä toi elämä vaan potkii päähän oikein kunnolla mutta onneks niistä aina selviää! Ja niinhän se menee että ne vastoinkäymiset oikeasti lopulta tekee susta vaan vahvemman ihmisen. Hahaa kuulostanpa joltain terapeutilta:D

   Poista
 2. Jooo tää on niin totta ! Mä tuun esimerkiks hirmu hyvälle tuulelle jos joku tuntematon vaan hymyilee mulle tai jos saan vaan pötkötellä sängyllä ja lukea vaikka kirjaa :D Olipa ihana postaus Emmi (::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi on kyl just tollasii pieniä mut ihania juttuja!:) kiitos paljon Saara<3

   Poista