torstai 29. elokuuta 2013

Fall in love with fall


Noniin nyt sain vihdoin tehtyä tän syksypostauksen! Oon jo pitkään aatellu et tämmösen teen mutta koneongelmat vähän hankaloitti tilannetta..

Syksy on tulossa, sitä ei varmaan kukaan voi enää kieltää. Mä itse tykkään syksystä (lukuunottamatta vesisateita), ja kokosin nyt teille vähän syitä, minkä takia mä itse siitä pidän:) Kuvat on kaikki weheart:itistä ja oli kyllä ihana käydä taas pitkästä aikaa siellä tutkiskelemassa, mä ainakin saan sieltä joka kerta inspiraatiota! 

Toivottavasti sellaisetkin jotka eivät niin syksystä tykkää löytävät näiden kautta edes jotain hyviä puolia kohta alkavasta vuodenajasta:-)

1. Lehtien väriloisto
Punaisen, oranssin ja keltaisen sävyissä hohtavat lehdet ja niiden päällystämät kadut ovat musta aivan ihanan näköisiä. Syksyn saapuminen tuo tutuillekkin maisemille ihan uudenlaista kaunista loistoa. Ois upeaa päästä joskus Lappiin syksyllä katsomaan ruskaa vähän suuremmassa mittakaavassa!

2. Kynttilät
Ah, kukapa ei rakastaisi kynttilöitä. Itse poltan kynttilöitä ihan alkusyksystä pitkälle kevättalveen, mun mielestä mikään ei vaan tuo paremmin kotoisaa ja rauhallista tunnelmaa kuin elävä tuli. (niin ja tietenkin myös takkatuli on ihana, ja istuskelenkin usein meidän suuren takan edessä lämpimässä) Kynttilät on myös kaunis sisustuselementti, kuten vaikkapa tuossa ekassa kuvassa.

3. Kirjan kanssa lukemaan käpertyminen
Syksy on oivallista aikaa lukemiselle. Kijat ja elokuvat ovat ehdottomasti sadepäivien parasta tekemistä.

4. Syyspukeutuminen
Neuleet, nahkatakit, tekoturkis, huivit, pipot... Syyspukeutumisessa yhdistyvät kivat vaatteet ja mukavuus, perfect combo! Myös kaikki muhkeat ja lämpöiset asusteet kuuluvat syyspukeutumiseen ehdottomasti.

 5. Syyskengät
Hehe piti ihan erikseen laittaa vielä nämä, syyskengät on niin ihania! Vaikka oonkin henkeen ja vereen baltsutyttö, rakastan vetästä jalkaan myös Uggit tai kumpparit. Syksyn tullen kenkävalikoimaan liittyvät tietenkin myös nilkkurit ja ylipolvensaappaat ja bikerbootsit ja..

 6. Koristevalot
Mulla on aikaisempina vuosina ollut ja meinaan nytkin ripustaa ne seinälleni, nimittäin koristevalot! Kauniit koriste(joulu)valot tuovat ihanaa tunnelmaa ja heti uutta ilmettä huoneeseen.

 7. Tähtitaivas
Syksyn tullen öiden viiletessä tähtitaivas alkaa taas näkyä, jee! Kuten oon aikasemminkin kertonut, rakastan tähtitaivasta ja voisin tuijotella sitä vaikka tuntikausia.

 8. Best place on earth
Sateisena ja kylmänä syyspäivänä on ihan oikeutettua loikoilla omassa (maailman parhaassa) sängyssä koko päivä ja olla vaan tekemättä yhtään mitään järkevää. Ja mieluiten vielä poikaystävän kainalossa.

 9. Pimeys
Pimeys on vähän kaksipiippuinen juttu, sillä mä vähän pelkään liikkua ulkona pilkkopimeällä, mutta on pimeydessä monta hyvää juttuakin. On ihana tunne olla sisällä "turvassa", kun ikkunoista näkyy vain pilkkopimeys. Tykkään pimeydestä myös siksi, että saan nukuttua syksyllä ja talvella tuhat kertaa paremmin kuin kesällä. Herään helposti valoon, mutta pimeällä saa nukuttua ihanan pitkään ja sikeästi.

 10. Joulu lähenee!
Ja sitten vielä viimeinen, muttei tosiaan vähäisin syy; Joulu lähenee! Rakastan Joulun rauhallista ja ihanaa tunnelmaa, ja kaikkia jouluperinteitä. Enää neljä kuukautta! *<:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti