sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Lazy weekend

Tää viikonloppu meni mukavasti möhöten, flunssaa parannellen ja Suomea kannustaen, vaikka sitä menestystä nyt ei kummemmin tullutkaan, niin euroviisuissa kuin MM-kisoissakaan. Valitettavasti flunssassa ollaan siis edelleen mutta onneksi alkaa jo vähän helpottamaan! Oltiin tyttöjen kanssa puhuttu että lähdettäisiin lahteen lauantaina vähän viihteelle mutta sekin suunnitelma meni nyt mun osalta mönkään tän taudin takia:( Noh, oli tää löllöilyviikonloppukin kyllä mukava!

Koska viikonloppu koostui aikalailla syömisestä, telkan kattelusta ja möhöämisestä, on kuvatkin sen mukaisia, eli aika ruokapainotteisella linjalla mennään. En kyllä usko että ketään ois kiinnostanutkaan katella miljoonaa kuvaa musta kotirönttäkollarit päällä;D

 


 

 Perjantaina tehtiin tortilloja ja ai että kun ne vaan on niin hyviä! Ruoan jälkeen sitten arvatenkin hirveä ähky.. Illalla käytiin vielä ulkona kävelemässä pieni lenkki jonka jälkeen loppuilta kuluikin vaan makoillessa.
  Lauantaina oltiin Kostin kanssa kahdestaan meillä kun mun vanhemmat lähti mökille yöks. Päivällä tuli Suomen peli ja illalla euroviisufinaali jotka molemmat piti tietenki kattoa. Aika sohvapainotteinen päivä siis tämäkin:D 
Tähän loppuun vielä toi mun väsäämä ihana gif masista :-) Laatu vähän kärsi mutta ei se mitään!

Ens viikolla (kunhan mä tästä paranen) on toivottavasti luvassa vähän pirteämpää meininkiä ja kuvia jostain muustakin kuin ruuasta! Koeviikkokin tosin alkaa jo kohta, mutta mulla on onneks vaan kolme koetta, eli ei ressiä sen suhteen:) Sitten alkaiskin jo se kauan odotettu kesäloma ja kesätyöt, iik!

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti