perjantai 17. toukokuuta 2013

Braided

En ehtinyt eilen koneelle kirjottelemaan joten tässä ois nyt sitten eilisen asua! Tää koko asu muodostui itse asiassa noitten ihanien Barcelonasta ostettujen rusettibaltsujen ympärille, sillä halusin ehdottomasti laittaa ne eilen jalkaan. Tämmösen asun mä sitten niitten ympärille kehittelin:)

 
  Hiukset oli ponnariletillä koska en vaan jostain syystä jaksais pitää niitä nyt yhtään auki, ja tuntuu että joka päivä on bad hair day, kivaa..:D Toi letti on mun mielestä kyllä kivaa vaihtelua tuttuun ja turvalliseen normiponnariin.

Siinäpä vielä parempi kuva ballerinoista:) Mun mielestä noi rusetit tekee noista ihan älyttömän suloset! Mulla on nää myös sellasena puuterinvaaleenpunasena, ihanat nekin<3  

Tää perjantai tulee luultavasti kulumaan ihan rauhallisissa merkeissä, sillä oon edelleen flunssassa:( Käytiin Kostin kanssa vuokraamassa leffa ja ostin vähän mun lemppariherkkuja, joten tää ilta menee ainaki tosi mukavissa merkeissä poikaystävän kainalossa syöpötellen! 

2 kommenttia:

  1. noi ballerinat on kyl niin ihanat! : 3

    VastaaPoista
  2. Ihana caro! ja onhan ne kivat kyllä:) Vähän huonot vaa pidempää kävelyy ku liikkatunnil käveltii rantapuistoo ja takas ni oli jo hirvee rakko varpaassa... mut pikkuvikoja;)

    VastaaPoista