torstai 30. toukokuuta 2013

Favourite colours

Tällä tytöllä ois nyt kuulkaas lukion toka vuosi paketissa! Tänään kävin koululla aamulla tekemässä vikan kokeen ja sit oiskin enää parit palautukset huomenna:) Huh miten ihana tunne nyt kun ei tarvi miettii mitään koulujuttuja pariin kuukauteen. Oishan tossa syksyllä semmonen pikkunen juttu ku kirjotukset mutta niitä en jaksa sen kummemmin alkaa ees miettimää vielä pitkään aikaan. 


 

 

 

 

Tänään oli pakko saada heti päälle toi uus paita ja täytyy kyllä sanoa että se on mun makuuni aika lailla täydellinen! Niin kaunis ja klassinen malli, jossa jujuna noi ihanat hihat, love it. Lisäksi uudet valkoset tennarit pääs heti jalkaan. Tykkään käyttää valkoisia tennareita kesällä, sillä rakastan sitä kontrastia mikä tulee ruskettuneista jaloista ja puhtaan valkoisita kengistä:) Tykkäsin tosi paljon tästä kokonaisuudesta, johtuen noista väreistä. Mun suosikkeja kesäpukeutumisessa kun on juuri esim. valkoinen, beige ja tummansininen. Lisäksi noi värit sopii mun mielestä ihan loistavasti yhteen! Haha, kylläpä oon taas positiivinen ja kaikki on niin ihanaa, mutta ei mahda mitään kun nyt on vaan ollut niin hyvä fiilis lähiaikoina:)

  


Kuvasin tänään niitä ylppäriasuja mistä eilen puhuin ja nyt ois sitten seitsemän eri asuvaihtoehtoa. En oikeastaan tiedä vieläkään mitä laitan päälle silloin lauantaina, mutta on mulla noista asuista pari suosikkia:) Niitä siis luvassa huomenna! Mitä tykkäsitte asusta?:-)

2 kommenttia:

  1. Hei mistä sä oot ostanu noi housut? Noi näyttää tosi kivan mallisilt ja hyvin istuvilt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyl noist tosi paljon:) ne on lindexistä mut jo muutama kuukaus sitte ostettu:/ lindexin housut on kyl yleensä muutenki aika hyvii istuvuudeltaa!

      Poista