sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Statements

Eilisessä asussa näkykin yksi mun tämänhetkisistä suosikkijutuista pukeutumisessa; helmistatementkoru! Ajattelin nyt että voisin esitellä noi mun muutkin statementkorut kun niitä on muutama tullut haalittua. 
Itse oon alkanu käyttää statementkoruja vasta suht myöhään (noin vuosi sitten), sillä onhan ne ollu muodissa jo pitkään. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! En oo oikeestaan ikinä käyttäny mitään ns. normaaleja kaulakoruja, eli sellaisia ihan ohutketjuisia kuten esim rippiristit yms. Statementkorut on kuitenkin eri juttu, koska ne on niin näyttäviä asusteita ja tärkeä osa asua. Isojen ja näyttävien kaulakorujen avulla saa niin helposti piristystä asuihin ja yleensä vielä melko edullisestikin. Mun mielestä kivoimpia ja kohtuuhintaisia statementkoruja löytää esimerkiksi Cubuksesta, H&M:stä ja Lindexistä, eli ihan tälläsistä peruskaupoista.:)

 

Perheen uusin tulokas ja tämän hetken suosikki; ihana helmistatement. Tämä löytyi itse asiassa Seppälästä, vaikka yleensä en kaupasta oikein mitään löydä.

Choker-mallinen koru oli ennen kultaisen ketjun hankkimista kovassa käytössä mutta nykyään suosin enemmän ketjua.

 Myös tämä koru on kaunis ja ihanan "överi". Jos sama löytyisi vielä beigellä pohjalla niin kyllä kiitos!

 Tämä paksu kultaketju on ollut paljon käytössä, kultaisia koruja kun suosin. Ketjukorua etsiessäni kriteerinä oli paksuus, luiruketjut ei vaan tnäytä mun mielestä yhtä kivoilta!

 Yksi suosikkejani ulkonäöltään, neonkeltainen tehosteväri tosin vain vaikeuttaa yhdistelemistä tietynvärisiin asuihin.

 Melko uusi tulokas, ihastuin värikkäisiin yksityiskohtiin!

Tyttömäinen hopea-pinkki koru sopiva varsinkin juhlallisempiin tilaisuuksiin. On tämä tosin baarissakin ollut päällä..

 Tämä hopeinen yksilö on ollut käytössä itse asiassa vain kerran..:D Ostin kun halvalla sain!

 Ensimmäinen statementkoruni, persikkaisen vaaleanpunainen iso koru. Väri on ihana mutta myös aika erilainen verrattuna niihin mitä yleensä suosin, joten korua ei tule käytetyksi niin usein.Siinäpä ne olikin:) Itsellä on hakusessa vielä yllä olevan kuvan tyylinen hopeinen näyttävä statementkoru. Hieman samantyylisiä olen testaillut H&M:ssä ja Lindexissä (Lindexin koru alla) mutta loppujenlopuksi ne ovat aina jääneet kauppaan. Alla oleva Lindexin koru on ihana, mutta kultaisen ketjun ja hopeisten timanttihärpäkkeiden yhdistelmä häiritsee, itse kun en pidä kullan ja hopean käyttämisestä yhdessä:/ Onneksi statementkorujen valikoima on nyt kaupoissa laajempi kuin koskaan, täydellisen korun etsintä jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti