tiistai 11. kesäkuuta 2013

Snapshots

 Nyt ois viimein luvassa niitä puhelinkuvia! Nää kuvat on viimesen parin viikon ajalta napsittuja ja jonkinlaisessa järjestyksessä vanhimmasta uusimpaan.

1. Minipiknikki meidän pihalla, namnam!!
2. Hellepäivän työasu, ihastuin noihin pinkkeihin shortseihin taas kun kaivoin ne pitkästä aikaa kaapista. Pinkki on vaan jotenkin semmonen väri mitä en oo tottunut käyttämään pukeutumisessa ja mun mielestä vähän hankala yhdisteltävä muihin väreihin. Noita tulee varmasti joka tapauksessa täälläkin näkymään, ne on nimittäin pirteän värinsä lisäksi älyttömän mukavatkin!

1. Mäkkärin chicken pesto-salaatti, johon tykästyin jonkin aikaa sitten sitä maistaessani. Tohon vaan omatekemää balsamicosalaatinkastiketta päälle niin avot:)
2. Pakollinen kesäkuva kera jäätelön ja shortsien. Toi jäätelö ei tosin ollut kovin hyvää, enkä edes oikeestaan tiedä miksi sen ostin kun en muutenkaan jäätelöstä pahemmin välitä:D Oh well, tulipahan testattua..

1. Asu, jossa kävin kaupungissa pyörähtämässä. Tästä tulossa ehkä parempia asukuvia myöhemmin. 
2. Tehtiin Jonnan kanssa töissä pienet herkkuannokset; mansikoita ja jäätelöä! Mansikat ei ollut vielä suomalaisia mutta kyllä ne vaan silti on niin hyviä..

1. Töitätöitä:) 
2. Lahdessa kauppoja kiertelemässä. Niinkuin jo kerroinkin, tällä kertaa ei kuitenkaan tullut pahoja lovia lompakkoon, vaikka kaikennäköistä sovittelinkin.

1. Nainen ratissa, tästä ei voi seurata mitään muuta kuin hyvää;-)
2. Naureskelin Kostin varvasvääntimille, voi reppanaa!

1. Masin rapsuttelua takkatulen lämmössä, mun ihana pikkunen<3
2. Viimehetken löhöilyt sängyssä ennen töitä. Onko pakko lähtee jos ei haluu?

Mietin itse asiassa pitkään että teenkö ollenkaan tätä postausta sillä nää kuvat on aikamun mielestä aika huonolaatuisia ja aiheiltaan aikalailla "ruokaa", "mun jalat", "minä peilistä", mutta nojoo nää saa nyt kelvata, ens kerralla koitan räpsiä vähän monipuolisempaa matskua:) Toisaalta nää kuvastaa kyllä aika hyvin mun arkea tällä hetkellä, sillä töissähän ne päivät kuluvat ja tuntuu ettei kerkeä oikein tekemään mitään "järkevää". Ens viikolla mulla on aamuvuoroa koko viikko eli sitten ainakin ehtii tekemään päivisinkin jotain, ja varmasti myös tänne blogiin laitan sitten juttua vähän ahkerammin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti