perjantai 7. kesäkuuta 2013

What's up?

Ihan ensiksi isot pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella! En vaan oo yksinkertaisesti kerennyt tulla päivittelemään töiden takia:( Osittain postailemattomuus johtuu tosin myös siitä, että ei ole asuja, mitä esitellä, sillä töissä mulla on vaan mahdollisimman mukavat ja helpot vaatteet aina päällä, ja töiden jälkeen ei jaksa alkaa mitään sen kummempia asuja väsäilemään. Olen ollut töissä jäätelökioskilla siis kohta jo viikon, ja ihan mukavaa on ollut:) Aika kiireistähän se työ on ja fyysisesti yllättävän rankkaa, mutta päivät on onneksi yleensä lyhyitä!

 Tänään ajattelin että pakko napata itteään niskasta kiinni ja laittaa päälle jotain muutakin kun mukavat rönttävaatteet. Tää tärmälleen kokonaisuus on ollut aikasemminkin päällä, mutta silloin ei valitettavasti ollut kameralla otettuja kunnon kuvia asusta. Tykkään edelleen tosi paljon noista housuista ja uskon että tulen käyttämään niitä vielä monen monta kertaa tänä kesänä! Hiukset on näissä kuvissa ihan järkyttävän pörröpeikkohiukset, sillä ne ovat olleet koko päivän nutturalla töissä.. 

Nyt tää suuntais kuitenkin poikaystävän kainaloon möhöämään näin kahdeksan tunnin työpäivän jälkeen! Huomenna sitten ajattelin laittaa tänne blogiin vähän puhelinkuvia ja kertoa mitä kaikkea tässä viikon aikana oonkaan puuhaillut:)

2 kommenttia: