sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Eilisen ostoksia

 Tämä rusettikaunokainen oli rakkautta ensisilmäyksellä, oon nimittäin pitkään kaipaillut tollaista rusettikauluksista satiinipaitaa. Vaaleiden satiinipaitojen perhe kasvoi jälleen mutta ei se mitään, oon sitä mieltä että niitä ei voi olla koskaan liikaa!

 Jipii, koko löytyi! Nää ois kelvannut mulle myös mustina mutta onneksi löytyi nää valkoiset mitkä alunperinkin halusin. Ihan täydelliset!:)

 Tää oli pakko hankkia; ihanan värikäs ja tommonen intiaanihenkinen. Myöskään statementkoruja ei voi olla koskaan liikaa hehe..:-D

Myös tämä neule oli siinä wanted-postauksessa ja täytyy kyllä sanoa että nappiostos. Hinta ei todellakaan ollut paha, ja tää on päällä aivan ihanan kevyt ja rento..

 ..Joten se oli pakko hankkia myös toisessa värissä, tommoisena ihanana vaalean limenvihreän värisenä (jolle tää kuva ei tee kyllä yhtään oikeutta, oikeasti ei ole noin hailakan värinen)

Semmoset ostokset siis tällä kertaa:) Päätettiinkin lähteä sinne Lahteen uudestaan jo huomenna, tällä kertaa tosin poikaystävän kanssa, sillä herra haluaa kuulemma uusia vaatteita. Noh, en pistä vastaan, mun mielestä miestenvaatteiden shoppailukin on kivaa! Toivottavasti mullekkin tarttuu jotain kivaa mukaan, nyt kun on ainakin aikaa kiertää enemmänkin kun vaan yks kauppa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti