tiistai 9. syyskuuta 2014

The perfect mirror


Tällaisen koristeellisen peilin hankkiminen on pyörinyt mielessäni jo monta vuotta, mutta suunnittelin, että hommaisin sellaisen vasta omaan kotiini, sillä huoneessani ei ole ollut paikkaa noin isolle peilille. Mutta, kuten kuvista näkyy, paikka löytyi, ja vielä aikas hyvä sellainen! Heivasin siis itselleni käytännössä tarpeettoman yöpöydän ulos ja kas, täydellinen rakonen peilille check :)

En ollut muuten alunperin edes ostamassa tuota, (vaikka ihastelinkin sitä liikkeessä kuola valuen) vaan kuten sanoin, olisin hankkinut peilin vasta omaan kämppääni. Äitini kuitenkin suostutteli minut hankkimaan sen nyt, kun sen sai ihan naurettavan halvalla (36 euroa!!), ja täytyy sanoa, että olen kyllä todella tyytyväinen, että kuuntelin mammaa! Peili on aivan upea sisustuselementti ja ylipäätään todella kaunis esine koristeellisine reunoineen, ja mikä parasta, se sopii huoneeseeni kuin nenä päähän.

6 kommenttia:

 1. Upea peili! Mulla on sama valkoisena. :) Saanko kysyä missä olet töissä vai opiskeletko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se valkoinen on myös tosi kaunis! http://emmiswardrobe.blogspot.fi/2014/08/what-next.html <- tuolta löytyy tarkemmin mun tulevaisuudensuunnitelmista ja opiskelujutuista! Mutta tällä hetkellä vietän siis välivuotta ja etsin parhaillaan töitä, ja ensi syksynä menen Jamkiin opiskelemaan matkailualaa :)

   Poista
  2. Pakko tykätä, kun itsellä on samanlainen :)

   Poista
  3. Tää on kyllä tosi suosittu peili - enkä ihmettele yhtään, että miksi! Todella kiva lisä sisustukseen :)

   Poista
 2. Todella upea peili!! Mistä ostit sen? :)

  VastaaPoista