tiistai 2. syyskuuta 2014

Back again

Yksi rentoutunut bloggaaja täällä moi! Reissulta ollaan siis selvitty hengissä kotiin, ja täytyy sanoa, että oli kyllä aivan ihana viikko :) Valitettavasti mulla on nyt vaan hirveä flunssa päällä (kyllä, unohdin viimeisenä reissuiltana ilmastointilaitteen 16 asteelle koko yöksi..), ja olo on kovin nuutunut ja inhottava, joten matkakuvia saatte odotella vielä jonkin aikaa.

 
 
Matkakuvien sijaan ajattelin nyt kuitenkin esitellä teille nämä ihanat uutukaiset, jotka olivat reissun aikana saapuneet postiin odottelemaan mua. Mun mielessä on jo jonkin aikaa pyörinyt ajatus Roshe Runien hankkimisesta, ja kun bongasin ne jostain kokovalkoisina, tiesin, että mun on vaan kertakaikkiaan pakko saada ne. Jonkin aikaahan siinä meni, mutta lopulta löysin kokoni käsiini ja pistin kengät välittömästi tilaukseen. Ja aaahh, katsokaa nyt miten hienot?!?

 Täytyy muuten myöntää, että oon aikaisemmin hieman ihmetellyt tätä Nike-hypetystä, mutta nyt itsekin Nikejä omistavana ymmärrän kyllä paljon paremmin; ovathan sekä Freet, että Roshe Runit ihan supermukavia jalassa! Ihanaa, että omistan vihdoin sellaisia kenkiä, joilla jaksaa oikeasti kävellä vaikka koko päivän, ja jotka ovat myös jalalle parempi vaihtoehto kuin ainaiset lättäpohjaiset ja jalkaa tukemattomat töppöset.

10 kommenttia:

 1. Moikka! Mukava et sulla oli hyvä loma(: ja I-H-A-N-A-T kengät! Mullaki on tollaset mut vaan oranssit ja nuo on niin parhaat jalassa! <3 haluaisitko jos millään ehdit niin tehdä postauksen siitä miten luit ruotsin ylppäreihin? Joo tiiän enää ei oo kauaa aikaa ja oon jo alottan kaua sitte lukee mut tarttisin uusia keinoja lukee ku tuntuu et tää min tapa ei oo oikee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Ne oranssit on kanssa ihanat! Valitettavasti mulla ei oo oikein mitään neuvoja tohon, ruotsi kun oli mulle nimenomaan kaikkein epämieluisin noista luettavista aineista ja puursin sen lukemisen vähän pakolla läpi.. :( näin varmaan ootkin koko ajan tehnyt, mutta lue oikeasti ajatuksella ja kertaa, kertaa ja kertaa asioita, jotka ovat sinulle hankalampia. Näin mä ainakin toimin kieliopin kohdalla ja itse asiassa opinkin jopa jotain :) myös niitä vanhoja ylppärikokeita kannattaa tutkiskella ja tehdä! Ruotsissa kannattaa muistaa myös se, että monet sanat ovat aika samalaisia jonkun muu kielen kanssa (usein englanti, joskus suomi yms.) ja tätä kannattaa käyttää apuna esim. sanoja muistellessa. Pahoittelut kehnohkoista vinkeistä, ja hirmuisesti tsemppiä luku-urakkaan!! :)

   Poista
  2. Kiitos paljon vinkeistä! Yritän pitää mielessä ja tehdä parhaani...(:

   Poista
  3. Eipä kestä :) hyvin se menee ihan varmasti!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On nää kyllä aika täykyt :) saas vaan nähdä kauan pysyy näin kirkkaan valkoisina..

   Poista
 3. Ostin itse juuri mustat Free 5.0 tossut kävelyyn ja todella hyvät ovat :)
  Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Freet on kyllä tosi mukavia ja hyviä juurikin tuohon kävelyyn! Voi kiitoksia paljon :)

   Poista
 4. Ihanat kengät nuo molemmat :) Tilasitko nuo mistä? Mä en oo millään löytänyt noita Roshe Runeja valkosena vaikka oon kuin yrittänyt pitkin nettiä metsästää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on zalandolta tilattu! Erityisesti noita kokovalkoisia Roshe Runeja on kyllä ihan sairaan vaikeaa löytää.. :( Zalandollakin ne on käytännössä koko ajan loppu, mutta kannattaa laittaa kokovahti kuitenkin, kun niitä hajakokoja välillä saattaa tulla! :) Toi on niiiin ärsyttävää, kun haluamaansa juttua ei meinaa löytää mistään..

   Poista