maanantai 29. syyskuuta 2014

One day in Tallinn


 Jaahas, löysin sitten tuolta luonnoksista tämän Tallinna-postauksen joka mun piti julkaista jo ajat sitten.. Noh, parempi myöhään kun ei milloinkaan, eiks niin? Sen pidempiä tarinoita en tosta reissusta ala sepittämään, mutta kuvat kertookin aikalailla kaiken oleellisen :) Käytiin siis loppukesästä päivä Tallinnassa-risteilyllä ja vietettiin äipän kanssa kiva päivä "etelässä". Olin ennen tuota reissua käynyt Virossa viimeksi joskus 5-veenä, joten pieni muistinvirkistys kyseisestä paikasta olikin ihan paikallaan! Mä en ole jotenkin vaa ikinä ollut mikään sen suurempi laiva-, tai risteilyihminen, ja muutenkin matkoja tehtäessä matkustan sitten ennemmin ns. kunnon lomalle jonnekkin hieman kauemmas.

Muistan muuten edelleen ihan elävästi tuon päivän jälkeisen uupumuksen.. Voi pyhä jysäys miten väsynyt sitä olikaan päivän päätteeksi, melkein 20 tuntia yhteen putkeen hereillä olleena ja noin sata miljoonaa kilometriä kävelleenä.. Mutta reissu oli kuitenkin ehdottomasti worth it :)

2 kommenttia:

 1. Oi ihanan näköisiä leivoksia tuolla! Mä en oo ikinä käynyt Tallinnassa. Ehkä pitäisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja ne oli vielä ihan älyttömän halpoja!! Mä en ottanut tolla kerralla mitään ja nyt jälkeenpäin vähän kaduttaa, toi mustikkapavlovaleivos ois varmaan ollu niiin hyvää..

   Oho, no sitten vaan äkkiä matkaa suunnittelemaan! :) Toi Tallinna on kyllä jännä paikka, vähän kuin olisi Suomessa mutta kuitenkin toisaalta ulkomailla :D

   Poista