keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Minimania


Mulle on iskenyt hirveä minilaukku-kuume, ja erilaiset pikkuiset crossbody-laukut aiheuttavat kovia apuamitenihanasaankomäkintollaisen-fiiliksiä aina sellaiseen jossain törmätessäni. Käytännöllisyydestä en niinkään tiedä, mutta syötävän söpöjä nuo laukkumallien miniatyyriversiot ainakin ovat!

Yleensä suosin laukuissani klassisia ja helposti yhdisteltäviä värejä, mutta tällaisen pikkulaukun voisin hankkia myös jossain vähän villimmässä värissä, kuten neonkeltaisena tai pinkkinä. Shokkivärinen laukku toimisi asua kuin asua piristävänä väriläiskänä, ja toisi kivan vaihtoehdon ainaisille neutraalin sävyisille veskoille.

Nuo kuvissa nähtävät kaunottaret ovat suurin osa hieman liian hintavia omalle pussilleni, mutta ainahan saa haaveilla.. Omat ehdottomat lempparini minikokoisista veskoista ovat muuten Saint Laurentin Sac Du jour, Vuittonin Alma sekä Célinen Luggage. Vitsi, mitä söpöliinejä!

2 kommenttia:

 1. Ihanan söppänöitä laukkuja❤️❤️ Mää oon ihan rakastunut tuohon celinen luggageen varsinki sellasena hiekan värisenä Tai mustana. Se on jotenki niin kaunis❤️🙈 laukkuhaaveilu on niin Ihanaa mut sitte tulee turhautuneisuus ku ei voi saada kaikkia niitä laukkuja mitä Haluais...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :)♥ Se on mustakin ihan älyrrömän kaunis laukku! Saas nähdä, tuleeko siitä kunnon klassikkolaukku, kuten vaikkapa Chanelin laukuista, vai onko tuo malli muutaman vuoden päästä jo unohdettu.
   Toi on kyllä ihan totta mitä sanoit laukkuhaaveilusta. Mutta toisaalta, haluaisiko sitä oikeasti kuitenkaan edes laittaa montaa tonnia yhteen käsilaukkuun :p Paitsi jos on millä mällätä, niin sitten toki..

   Poista