sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Girly shirts

Ihan ensiksi pahoittelut tästä vaatimattomasta postaustahdista. Se johtuu täysin tällä hetkellä käynnissä olevista ylioppilaskirjoituksista, joihin valmistautumiseen luonnollisesti uppoaa aikaa. Kirjoitusten jälkeen postaan varmasti taas useammin, mutta tällä hetkellä kiire pukkaa päälle ja tilanne on valitettavasti tämä.
 Tottakai haluan kiireenkin keskellä tulla kuitenkin edes jotain tänne päivittelemään, ja siksi tulinkin nyt esittelemään kuvien muodossa viime viikolla saapuneen H&M-tilauksen sisältöä :) Näiden paitojen lisäksi paketissa tuli puuterin väriset loaferit, mutta ne lähtevät palautukseen, sillä eivät olleet hyvät jalassa. Näihin puseroihin oon kuitekin aivan ihastunut ja kenkiä lukuunottamatta tämä tilaus meni kyllä aivan nappiin :) 

Ostoksista puheen ollen, oltiin eilen Lahdessa ostosreissulla ja ihme ja kumma, mä jopa löysin sieltä aika hyvin juttuja! Näistä ostoksista en ole kuitenkaan ehtinyt vielä napata kuvia, joten ne tulevat esittelyyn sitten jossain vaiheessa myöhemmin. Oi, en malta odottaa että lämpöasteet tuosta kunnolla nousisivat ja pääsisi jo käyttämään kaikkia ihania uusia kevätjuttuja!

4 kommenttia:

 1. Ihania paitoja jälleen kerran! Ja niin kivan värisiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä jotenkin niin keväisiä kaikki :) Lämpimiä kelejä odotellessa!

   Poista
 2. Oi miten ihania paitoja! Kelpais tännekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me likes too, ihan nappiostoksia! Eikun vaan tilailemaan, H&M netistä löytyypi ;)

   Poista