perjantai 21. maaliskuuta 2014

Life lately

 Okei, varoituksen sana: tämä on oikeasti pisin kännykkäkuvapostaus ikinä. Alunperin olin laittamassa tän kahdessa osassa mutta sitte laiskuus iski ja länttäsinkin nää kaikki nyt samaan postaukseen. Vannon, tää oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tulee näin pitkä puhelinkuvapläjäys!
 1 Täällä jo aikapäiviä sitten asukuvien muodossakin esitelty asu 2 Mitäpä sitä ei omistaja tekisi lemmikkinsä eteen.. :D Tässä ollaan kuuntelemassa hiirten rapistelua 3-4 Tuntuu jotenkin hölmöltä laittaa enää näitä peliaiheisia kuvia mutta menkööt nyt. Olin jänittämässä Suomi-Ruotsi peliä kaverini luona ja tottakai hyvien eväiden kera :)
 1 Kokomusta asu jossa yhdistyvät tekoturkis ja lörppölierihattu = toimii aina! 2 Yksi lempparipaidoista pitkästä aikaa päällä 3 Päätin valita Mamma Mariassa kerrankin jotain muuta kuin pastaa ja päädyin kanasalaattiin. Oli kyllä hyvää ja jälkkäriksi vielä sorbettia ja jäätelöä, nam!
2 Täydellisen rentoutumisilla eväät: cosmo, karkkia ja paaaljon purkkaa! 3 Pitkästä aikaa Kotzonea nassuun :) 4 Yritä tässä sitten lukea.. Varmasti tuttu ongelma jokaiselle kissanomistajalle :p
1 Superiso peukku ihanalle keväiselle säälle 2 Kuten instagramissaki näitä nimitin; todelliset $wag-lasit! 3 Viimeaikojen perushuttua (valitettavasti..) Onneksi kirjoitukset ovat nyt ohi ja ja vapaus koittanut! Täytyy kyllä sanoa, että kirjoitukset ovat kyllä sujuneet yllättävän smoothisti ja rennosti, ilman se kummempaa stressiä vaikka neljä ainetta kirjoitinkin.Täysin turhaan murehdin etukäteen siis! 4 Aivan täydellinen kaksikko <3 Ei ole mustan ja kullan yhdistelmän voittanutta.
 1 Naistenpäivänä käytiin katsomassa todella herkkä ja pumpulinen (köhköh) elokuva 300: Imperiumin nousu. Mä tykkäsin kyllä, mutta jos veren roiskuminen ja irtoavat päät kauhistuttavat, älä katso tätä elokuvaa :D 2 Ylppäreihin lukiessa ei hirveästi kereyt siivoilemaan, ja tässä on lopputulos.. Onneksi noi ärsyttävät kirjapinot on nyt lähteneet ja muutenkin huone näyttää pikkuisen siistimmältä :) 3 Iiihanat uudet paitulit H&M:n tilauksesta. 4 Perus yhtärit.. Enkai mä oo ainoa joka on ottanyt yhtäreitä kissansa kanssa?! (Olet.)
 2 Lounassalaatilla, kelpais muuten nyttenkin! 3 Kyllä on keväistä, tai no, oli 4 Hölläilyä Trendin kera. Miksei kaikki lehdet vois olla aina vaan kaksi euroa?!?!
 1 No taas siellä kiinalaisessa... Ihan oikeesti mun pitäis ehkä jo pikkuhiljaa lopettaa näiden kuvien laitto näihin kollaaseihin, niinkuin silloin viime kerralla sanoinkin 2 Oon aivan rakastunut mun uusiin sinisiin peililaseihin (jotka tosi eivät näytä lainkaan sinisiltä tässä) Ihanat asujen piristäjät! 4 Värjäsin ekaa kertaa kuuteen vuoteen jollain muulla värillä kuin sillä ainaisella Schwarzkopf blodella, ja olin kyllä tyytyväinen tähän väriin. Lyhyt vaikutusaika ja tehokas vaalennus. Ainoa piei miinus ehkä hieman liiankin tuhkaisesta sävystä, joka tosin ilmeisesti kuluu pesujen myötä(?)

6 kommenttia:

  1. Täähän oli muuten just hyvä postaus kun oli nii-iin pitkä :)) ei haittaa ollenkaan tällaiset pitkät kännykuvapostaukset, just hyviä <3 ihana tuo kuva missä on tuo lierihattu!! Toki muutkin mutta tuo vähän erilaisempi asu ja ihanasti kyllä käy sulle <3 hyvää viikonloppua! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada taas kommenttia sulta! :) ja huh hyvä, mä aattelin et tästä tuli ihan megasuperpitkä ja kukaa ei jaksa lukea loppuun.. mutta hyvä että tykkäsit <3 Tuo lierihattu oli kieltämättä ihan mahtava ostos, se tuo niin kivaa persoonallista ilmettä asuihin!!
      Kiitos ja oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

      Poista
  2. sulla on mielettömän kivoja hattuja/lakkeja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi kiitos :) Nyt kun rupesin oikein miettimään niin onhan noita tosiaan kertynyt aika paljon kaikenlaisia!

      Poista
  3. Hei! tilasitko sä silloin drdenimjeans.com/eu dr denimit?:D ku mun tekis mieli tilata sieltä enkä tiiä ktn joka olis sieltä tilannu nii onko se luotettava?:D ja kauankohan on toimitusaika? jajaja tuleeko postikuluja?:D kiitos paljon jos vastaat(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tilasin sieltä juuri! Ja on ehdottomasti luotettava, sillä toi on ihan Dr. Denimin virallinen verkkokauppa :) Oiskohan toimitusaika ollut noin 4-5 päivää ja postikuluja ei tule kun tilaus on 50 euroa tai yli. Itse vaihdoin housut vielä toiseen kokoon ja vaihto sujui myös mutkitta, eli voin kyllä suositella ihan kaikin puolin! Toivottavasti tästä oli apua :)

      Poista