keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

 
 takki H&M paita Cubus housut Dr. Denim huivi Cubus pipo H&M aurinkolasit H&M kello Michael Kors kengät Dinsko

Viime viikolla oli yksi päivä niin ihanan keväinen ja lämmin ilma, että nappasin ekaa kertaa tänä vuonna kevättakin niskaan. Päivällä pärjäsi ihan täydellisesti tuollaisella ohuellakin takillakin, sillä aurinko lämmitti jo aika mukavasti ja ulkona tuntui tosi lämpimältä, jee! Rakastan kevättä (yksi lempparivuodenaikojani) ja sitä, että talven jälkeen saa taas ottaa käyttöön erilaiset kevättakit- ja kengät (lue: ballerinat), ja muutenkin pukeutumiseen tulee jotenkin ihan uutta intoa :) 

Tämä asu nyt ei varsinaisesti huuda keväisyyttä ja innokkuutta mustavalkoharmaalla värimaailmallaan, mutta oottakaapa vain, kyllä ne värikkäät kevätasutkin vielä tulevat! Mulla on muutenkin nyt iskenyt hirveä värihimo vaateasioissa, ja kaipaisinkin kovasti vähän väriä tuonne melko apaattisen näköiseen vaatekaappiini.
Pitäisi varmaan ottaa oikein tämän kevään missioksi lisätä vähän väriä pukeutumiseen, asuinspiraatiota nimittäin löytyy ainakin rutkasti!

2 kommenttia:

  1. Niin ihana perusasu!(: oon ettiny just tollasta vähä rokahtavampaa mustaa nahkatakkia mutten löydä sellasta täydellistä yksilöä mistää): ja tollaset kengätkin pitäs hankkia tän kevään aikana:D sulla on aina kaikkee mitä munki pitäs hankkii😂 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia :) Eiköhän noita bikertakkeja ala taas näin kevään tullen ilmestyä kauppoihin, kannattaa vaan napata nopeasti omansa kun kiva löytyy, ettei jää tyhjin käsin! Hihi, meillä on kyllä näköjään ihan samanlainen maku :)

      Poista