tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ray-Ban Aviator 58mm

 
Vihdoin myös minun aurinkolasikokoelmaani kuuluu klassikkojen klassikko; Ray-Ban Aviatorit. Lasieni koko on 58mm eli M ja linssin väri vihreä.

Olen aina rakastanut pilottilaseja ja ne ovatkin ehdottomasti käytetyin aurinkolasimallini. Kaikki muut omistamani lasit ovat halpiskamaa, mutta nyt päätin satsata (toivottavasti vuosikymmeniä kestävään) laatuun. 
Nämä lasit nimenomaan tässä klassikkovärissä ovat olleet haaveissa jo pitkään, ja nyt päätin vihdoin tilata kaunokaiset itselleni :) Lasit pääsevätkin varmasti heti käyttöön, sen verran aurinkoisia kelejä tälle viikolle on nimittäin luvattu! Jännä nähdä, huomaako halpislasien ja kunnon aurinkolasien eron käytössä. Uskaltaisin veikata, että huomaa ;)

9 kommenttia:

 1. Voih! Onnea uusista laseista :) nuo on todella upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:)♡ Uskon että nuo olivat kyllä hyvä sijoitus, todelliset klassikot jotka eivät mene koskaan pois muodista!

   Poista
 2. Ooh, niin ihanat!!<3 onko nuo m kokoiset sellaiset hyvät tai siis luuletko että ovat muillekkin kasvoille oikean kokoiset?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi <3 Joo noi 58mm on nimenomaan semmoset et sopii oikeastaan joka kasvoille :) 55mm taas on tosi pienet (ja sitä kokoa harvemmin on missään) ja 62mm toosi isot ja suurimmalle osalle varmasti liian isot. Eli kyllä tossa koossa suosittelen hankkiman jos noiden hankkimista mietit! :)

   Poista
 3. Ihanat! Raybanit on kyllä ihan parhaat :) Ite sain omani joskus reilu vuosi sitten ja tosi tyytyväinen oon ollut! Mulla on siis ne new wayfarerit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vaikuttavat kyllä tosi hyviltä :)Tänään oli ekaa kertaa kunnolla käytössä ja vitsi miten kirkkaasti ja selkeästi noista linsseistä näkyy läpi! :D

   Poista
  2. Jep! Paljon paljon paremmat verrattuna noihin vaateketjujen pilipalilaseihin:D

   Poista