sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pehmoista sunnuntaita

Halusin nyt vaihteeksi tehdä tällaisen vähän erilaisen postauksen, ja tuoda pikkuisen pehmeyttä ja lämpöä jokaisen teidän päivään :)
Nappasin jokin aika sitten Masista muutamat kuvat, ja musta näistä tuli jotenkin niin kauniita ja tunnelmallisia, että halusin jakaa ne täällä blogissakin.

Olen todella eläinrakas ja tykkään kaikista karvaotuksista, mutta varsinkin kissat on aina olleet lähellä mun sydäntä. Ei mulla mitään koiria vastaan ole, ne ovat myös aivan ihania, mutta kissoissa on vaan jotain niin erityistä! Maailman helpoimpia lemmikkejä, ja kuitenkin antavat omistajalleen niiiin paljon :) Jos mulla on paha mieli tai huono päivä, ei tarvitse kuin vähän aikaa paijata Masia niin heti tulee parempi mieli. Mikään ei myöskään ole parempaa kuin kissa, joka tulee puskemaan poskea ja vaatii kehräten rapsutusta. 
Monet ihmisethän eivät pidä lainkaan kissoista, mutta en usko, että hirveän moni voisi vastustaa tuota meidän vanhaa herraa, on se sellainen kiltti ja leppoisa lötköpötkö. Kyllä toi pikku karvanaama on vaan niin uskomattoman rakas<3 

"Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea." 
-Robert A. Heinlein

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti