tiistai 13. tammikuuta 2015

Daniel Wellington


 Daniel Wellington Classic Sheffield 40mm + Classic Glasgow hihna

Joulun aikaan nettikaupoissa pyöriessäni huomasin, että Daniel Wellingtonilla oli käynnissä joulukamppis, jossa nahkarannekkeisen kellon ostaja saisi kankaisen Nato-rannekkeen puoleen hintaan, ja koko setin vielä kivassa lahjapaketissa. Onnistuin lisäksi löytämään kivan -15% alennuskoodin, joten siinä ei kauaa mennyt kun olinkin jo klikkaillut haluamani kellon ja hihnan ostoskoriin. Sain tilauksen loppusummasta 30 eugenia pois, eli olen kyllä älyttömän tyytyväinen. Ette oikeasti uskokkaan millainen alennushaukka mä olen :D Tilaan hyvin harvoin tuotteita täydellä hinnalla, sillä lähes aina on saatavilla joku alennuskoodi, kun vaan on tarkkana tai jaksaa hieman etsiä. Eikä oikeasti mikään voita sitä tunnetta, kun saat jonkun ihanan jutun reippaasti tavallista hintaa halvemmalla! 

Lähdin taas vähn sivuraiteille, mutta palataanpas vielä tuohon kelloon. Oon ihastellut DW:n kelloja jo vaikka kuinka pitkään, ja mulle on koko ajan ollut selvää, että jos joskus sellaisen hankin, hankin sen ruusukultaisena (värivaihtoehdot ovat siis ruusukulta ja hopea), ja miesten mallina. Miesten mallin halusin ehdottomasti siksi, että rakastan isoja kelloja, ja naisten pari milliä pienempi kellotaulu on hieman liian pieni makuuni. Eli jos joku toinenkin pohtii tämän kellon hankkimista ja tykkää isoista kelloista, ottakaa rohkeasti miesten kello, se on aivan identtinen sen naisten kellon kanssa, mutta pikkuisen isompi. Ja vielä selvennykseksi, että tuo miestenkään malli ei todellakaan ole mikään kovin iso, eli ei tarvitse pelätä, että se olisi kenellekkään liian iso.
Olin alunperin ottamassa ruskeaa hihnaa, mutta onneksi hetken asiaa mietittyäni päädyin kuitenkin tuohon mustaan, enhän mä edes käytä ruskeaa paljon yhtään! Tuo musta sopii täydellisesti monenlaisiin asuihin, eikä tarvitse pelätä, että ruskea kello riitelisi muuten mustan asun kanssa (joista tunnetusti pidän..). Ja jos se ruskea alkaa myöhemmin himottelemaan, niin voinhan tietenkin hankkia tuohon myös ruskean hihnan, rannekkeethan ovat vaihdettavia.
Toiseksi hihnaksi valitsin sinivalkoisen Classic Glasgow:n joka on mielestäni kauniin simppeli ja ajaton.
Huhhei, kylläpä tuli taas kunnon jaarittelut yhdestä kellosta. Mutta toivottavasti näistä tiedoista on apua, jos joku muu harkitsee kyseisen kellon hankkimista :)

8 kommenttia:

  1. Oii ihana kello! ❤️ sopii sulle toodella hyvin!!! Ja valitsit juuri oikean kellon, täydellinen👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitti paljon :)<3 Hyvä että osui kellovalinta oikeaan! Pitäisi vaan saada äkkiä asukuvia, että näkisitte ton in action :p

      Poista
  2. Paljon tuli loppuhinnaksi? Käytkö muuten töissä nyt, vai mistä oikein revit rahaa kaikkiin muovituoleihin ja laukkuihin yms?? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 162 e! En käy, viimeinen työ loppui juuri ennen joulua. Tässä parin vuoden aikana oon ollut koko kesät 2013 ja -14 kesätöissä, viime vuoden alussa tk:ssa ja nyt loppusyksystä pari kuukautta taimitarhalla, plus ennen joulua hetken torilla myymässä. Lähes kaikki nämä rahat olen pistänyt säästöön, kuten myös kaikki lahjarahat yms, joten kyllä siitä ihan hyvin tulee :) Säästämisen on mahdollistanut tietenkin se, että asun kotona, eli elämisestä ei tule mitään kuluja.

      Poista
  3. very gorgeous watch! :)
    lets follow eachother! just let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    VastaaPoista
  4. i like the watch.. nice blog too. i am following your blog, please follow back. http://melodyjacob1.blogspot.com/

    VastaaPoista