maanantai 26. tammikuuta 2015

Just a bunch of randoms

Oon joskus kaaauan sitten tehnyt sellaisen "miljoona faktaa minusta"-tyylisen postauksen, mutta mulla riittää näitä juttuja ja outouksia vaikka sataan samanlaiseen joten ajattelin, että nyt voisi olla uuden paikka.


- Olen luultavasti maailman hitain kävelijä, enkä ole vielä tähän päivään tavannut ketään, joka mun kanssa kävellessäni olisi meistä kahdesta se hitaampi. Kävelin sitten kaverin, poikaystävän tai vaikka äitini kanssa, joudun aina kiirehtimään askeliani, että pysyisin matkassa mukana.

- Mulla oli luottohiusväri, jonka valmistaminen on nyt ilmeisesti lopetettu, ja viimeiset kolme värjäyskertaa ovatkin menneet kaikki enemmän tai vähemmän mönkään. Kaksi kertaa tuloksena on ollut harmaat hiukset, ja viimeksi sain iloita keltaisesta tyvestä.

 - Olen jo nyt suunnitellut melko tarkasti (tehnyt siitä listan ja jopa Polyvore-kollaasin), mitä otan mukaan kahden kuukauden päästä koittavalle matkallemme. Mulle ei ole olemassa sellaista asiaa, jota en voisi suunnitella etukäteen tai josta en voisi tehdä listaa.

- Jos saisin valita vain yhdet kengät, joita käyttäisin loppuelämäni, valitsisin nudet ballerinat. En tiedä kiinnittikö kukaan muu huomiota, mutta noissa 2014 asukoostepostauksissa mun kesän asuista varmaan 90%:ssa oli jalassa juurikin nuo nudet ballerinat.. Ehkä otan tämän kesän tavoitteeksi monipuolisemmat kenkävalinnat :D

- Naistenlehdet ovat ihan parhaita! Kun meille on tullut Anna, MeNaiset tai Kodin Kuvalehti, mä olen aina ensimmäinen, joka nappaa lehden luettavaksi. Naistenlehdissä on hyviä juttuja ja oikeasti paljon luettavaa, kun vertaa vaikka cosmoon, joka ainakin mulla on ihan hetkessä läpi koluttu.

- Maistoin makaronimössöä ensimmäistä kertaa elämässäni viime vuonna.

 
 - Käyn aika usein läpi vaatekaappiani ja heitän sieltä tavaraa kirppiskasaan. Ajattelen helposti, että kyllähän mä saatan tätä vielä joskus käyttää.., mutta nyt kun tiedän muuttavani kesällä pois, olen yrittänyt toden teolla ryhdistäytyä tässä asiassa ja pistää käyttämättömät kamat kylmästi vaan kirppispinoon. Nytkin tuolta löytyy kaksi ikeakassillista vaatteita, kenkiä ja asusteita jotka odottavat kirpparille pääsyä.

 - Rakastan yli kaiken netissä shoppailua ja ostankin nykyään harvoin mitään "oikeista" liikkeistä.

 - Olen ostanut lähiaikoina ihan liian monta kevättakkia, ja vaikka mulla onkin hieman huono omatunto monen takin ostamisesta, en kadu silti yhtään. Jokainen takki on nimittäin ihan mielettömän ihana, ja tiedän jo nyt, että tulen käyttämään niitä paljon.

 
 - Sain pari päivää sitten päivityksen puhelimeeni ja vihdoin emojit myös instagramiin. Niin pieni ja vähäpätöinen asia, josta tulin kuitenkin ihan naurettavan iloiseksi. Emojit on parhaita!

- Mulla on jo nyt vaikka kuinka paljon kaikkia koti- ja sisustusjuttuja tulevaa kotia varten. Oon vaan niin hirveän malttamaton, että hankin ihan innoissani kaikkea tarpeellista, vaikka muuttoon on vielä puolisen vuotta. Toisaalta, onpahan sitten valmiiksi hankittuna kaikenlaista!

- Suurin ruokarakkauteni tällä hetkellä on punasipulia, jalapenoa ja salamia sisältävä pizza pizzadipin kera. Ja siis ihan ehdottomasti tuon (valkosipuli)pizzadipin kanssa, sillä vasta se tekee siitä niin mielettömän hyvää. En ymmärrä miksei Suomessa tule ihan automaattisesti dippikastiketta pizzan kanssa?!

13 kommenttia:

 1. Minne muutat? Vuokralle vai miten ja haetko kelalta tukea :)? Menetkö töihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutan Jyväskylään, mulla alkaa siellä koulu tänä syksynä! :) Vuokralle ihan joo, ja tuilla varmaan elelen kun oon siellä koulussa. Miksei sitä jotain töitäkin vois hakea, sitten kun on saanut noi opiskelut vähän pidemmälle!

   Poista
  2. Muuttaako poikaystäväsi mukaasi? Mitä menet opiskelemaa :)?

   Poista
  3. Joo, yhdessä ollaan muuttamassa! Meen opiskelemaan matkailualaa jamkiin :)

   Poista
 2. Että aika meneekin nopeasti :D! Vuosi sitten aloin blogiasi jo lukemaan, nyt oletkin jo muuttamassa. Onnea uuteen kotiin ja opiskeluihin, vaikka siihen on vielä aikaa. Sulla on oikeesti niin ihania vaatteita, en kestä! Jokainen kelpaisi kotiuttaa omaan vaatekaappiin:/!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä vaan, aika menee ihan hirveän nopeasti ja tuntuu että vauhti vaan kasvaa mitä vanhemmaksi tulee! :D Onhan siihen muuttoon vielä aikaa, mutta eiköhän nää kuukaudet mee ihan supernopeasti.. :)

   No voi kiitos paljon <3 En tiedä mistä päin oot, mutta jos asustelet Heinolassa, kannattaa käydä kirpparilla tsekkaamassa löytyiskö mitään sitten kun vien sinne tavaraa! Varaan pöydän tosin vasta keväällä ja ilmoittelen siitä tietenkin tänne sitten :)

   Poista
 3. Mikä oli ennen luottovärisi=)? voisin auttaa jonkin vastaavan löytämisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin monta vuotta Schwarzkopf blonde- sarjan sävyä 10.2 kirkas helmenvaalea, mutta tämä nykyinen luottovärini, jota ei enää mistään löydy oli Garnier nutrisse truly blonde 10.1 erittäin kirkas tuhkanvaalea. Hyvän hiusvärin löytäminen on hankalaa, koska mun tyvikasvu on suht tumma ja vaatii n. 2-4 astetta vaalentavan värin ja sitten sen pitäisi olla mielellään sellainen viileä tuhkan/helmenvaalea.. Aargh, hankalaa! :D Ihana kun haluat auttaa :)

   Ollaan menossa tässä viikonlopun aikana lahteen ja ajattelin käydä tutkimassa löytyiskö tota väriä sieltä kaupoista, pidetään peukkuja!

   Poista
  2. Okei!=) jos sitä väriä ei löydy, niin katso jos jostakin muusta sarjasta on hiusväriä numerolla 10.1, 10.10 tai 10,01 =) noi kaikki sävyt on kylmään taittavia ja jollei täsmälleen samanlaisia ku garnierin 10.1 ni lähes sama lopputulos=)! esim loreal casting creme gloss sarjalla on sävy 1010 kylmä helmen vaalea ja siitä on itsellänikin hyviä kokemuksia=)!

   Poista
  3. Voi, kiitos paljon vinkeistä, pitää pitää mielessä kun meen etsimään sitä väriä :) Mä oon kans tykännyt noista helmenvaaleista sävyistä, kun ne on viileitä mutta ei yhtä harmaita kuin tuhkanvaaleat!

   Poista
  4. Kiva jos oli apua=)!

   Poista
 4. Miltä on tuntunut kun poikaystävä on intissä? Terkuin samalaisessa tilanteessa oleva:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!! Tiiätkö mul on pari päivää ollut tuolla luonnoksissa pitkä postaus juuri tuosta aiheesta, ja julkaisen sen tänään, kunhan vaan saan siihen jotkut kuvituskuvat keksittyä :D Eli tulossa on vielä tän päivän aikana! :)

   Poista