maanantai 5. tammikuuta 2015

2014 asukooste osa 2


Tässä asukoosteen toisessa osassa (toukokuun loppu-joulukuu) löytyy tuohon edelliseen osaan verrattuna paljon enemmän omasta mielestäni kivoja asua, ja mulla meinasikin iskeä lähes valinnanvaikeus suosikkeja valitessa. Kahdeksan mielekkäimmän asun joukosta sain kuitenkin valittua viisi (en pystynyt karsimaan näistä enää..) suosikkia; 28, 30, 32, 37 ja 45.

Olette kommentoineet ahkerasti tuohon edelliseen osaan ja toivon, että sama meno jatkuu tälläkin kertaa, sillä teidän kommenttejanne on aina ihana saada ja lukea :) Eikun mielipiteitä kehiin vaan!

21 kommenttia:

 1. Jos tehdäänkin niin, että en kerro suosikkiani näistä, vaan saat arvata sen Emmi itse :) Jokatapauksessa näytät herkulliselta kaikissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, mä en kyllä osaa yhtään sanoa mikä se vois olla! 27 löytyy ainakin tutut saappaat.. :) Ja kiitoksia kiitoksia :)

   Poista
 2. Näistä asuista en pysty valitsemaan suosikkeja, sillä kaikki näyttävät niin hyviltä. Sulla on aina tosi kivoja asuja, niistä saa inpiraatiota omaankin pukeutumiseen :) Ja sulla on tosi kiva blogi muutenkin!

  -Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että, kiitos kamalasti!! :) On aina yhtä hienoa ja ihanaa kuulla, että joku on saanut ammennettua inspiraatiota mun asuista :>

   Poista
 3. Ihania asuja taas!<3 lemppareita 27,30,33 !! Tuo sun ylppärimekko on niin ihana ja käytännöllinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)<3 No niin on! En voisi olla tyytyväisempi valintaani, vihaan nimittäin sellaisia vaatteita, joita käytetään vaan kerran esim. jossain hienommassa juhlassa ja sitten ne jäävät kaapin perälle pölyttymään.. Toi (tai noi) on olleet mulla tosi paljon ihan arkikäytössäkin :)

   Poista
 4. Sulla on kyllä niin ihana tyyli ja sun asuista saa niin paljon inspistä ja ideoita! :)
  Mun lempparit on 24, 30 ja 32. Oon niin kade tuosta Ginan kukkakuvioisesta maksimekosta, jota en ehtinyt saada kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana pia <3 Meillä on kyllä samanlaiset maut, noi kaikki ovat nimittäin kovasti myös mun mieleeni!

   Äh, voi harmi :/ Muistaakseni ne myytiin hirveän nopeasti loppuun, enkä kyllä ihmettele miksi, onhan tuo hirmu nätti. Mutta ensi kesänä sitten vaan uutta mekkoa metsästämään, kyllä se täydellinen yksilö vielä löytyy! :)

   Poista
 5. Oon ihan rakastunut noihin sun LV.n pikkulaukkuihin! <3 Mun lempparit on 24, 30, 35 & 45 :) Noi sun hiukset on kyl niin kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon, minkä taitaakin huomata aika selvästi näitä kuvia kattoessa :D 14 kuvassa 24:stä pochette mukana hehe.. Kiiitoos! <3

   Poista
 6. Niin ihania jokainen asu! Ihan ykköseksi kuitenkin omassa mielessä nousee 45, niin täydellinen <3

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia <3 45 on munkin suosikkeja, ja toi asu tulee varmasti pääsemään päälle vielä mooonta kertaa tänä vuonna :)

   Poista
 7. 26,34 ja 41 on kyllä lemppareita! jotenki omaa silmää pistävät kun on vähän samaa vaatetyyliä omani kanssa.Asujen jokuset vaatekappaleetkin löytyvät omasta vaatekaapista! Täältä on aina kiva käydä kattelemassa ja saada inspistä! :) -kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :) Oi, ihanaa, jos tämä mun blogi on inspiroiva paikka!
   Se tekee aina toisen ihmisen asun ihan uudella tavalla kiinnostavaksi, kun siinä on joku juttu mikä itseltäänkin löytyy. Musta on aina kiinnostavaa nähdä, miten ja minkä kanssa muut ovat sitä vaatetta/juttua käyttäneet!

   Poista
 8. 28,29,36,37,45. Tosi paljon ihania asuja! Mutta nuo oli kokonaisuutena ja ulkonäöltään täydellisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monta samaa lempparia löyty multakin! :) Kiitos tosi paljon, tuollaiset kehut tuovat kyllä hymyn huulille <3

   Poista