keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Last pics from 2014

Viime puhelinkuvista on vierähtänyt vaikka kuinka pitkä aika, ja nyt niitä onkin taas kerääntynyt ihan kiitettävästi. Käydään nämä joulukuun räpsyt ensin alta pois niin päästään jossain vaiheessa noiden enemmän ajantasalla olevien kuvienkin kimppuun!

 1-4 Joulukuu alkoi reissulla Helsinkiin, kun lähdettiin tyttöporukalla juhlimaan tupareita. Oli kyllä superkivat pari päivää ja tollaisia pikku reissuja olisi kiva tehdä useammin, mutta monen ihmisen aikataulut on vaan niin sikahankalaa sovittaa yhteen.. 

 1. Helsingin reissulta tämäkin. Pitkästä aikaa Vapianossa, mun edellisestä visiitistä onkin tainnut vierähtää jo useampi vuosi, hehe.. 2. Kerroinkin jo aikaisemmin, että käytiin siellä Nespresso Boutiquessa, josta sain 50 euron edestä ilmaista tavaraa ja kahvia. Ah, se putiikki on kyllä ihana paikka, suosittelen piipahtamaan jos siellä kulmilla liikutte! 3. Alkutalvella oli monia upeita auringonlaskuja, kuten tämä ihana hattarataivas. 4. Jes, työt ohi! Töiden loppumisen kunniaksi käytiin syömässä firman piikkiin kolmen ruokalajin illallinen ravintola Maisterissa, ja hyvää oli.

 1. Oltiin poikien kanssa juhlimassa poikaystäväni synttäreitä, ja mulla oli poikkeuksellisesti päällä hame ja sukkikset, joiden kanssa tarvitsin tietenkin sirot kengät, joten valitsin jalkaani ballerinat. Yön aikana ja seuraavana aamuna maahan satoi kuitenkin ihan älyttömästi lunta, ja mun pikku ballerinani olivat senhetkisiin olosuhteisiin ehkä hieman väärät kengät. 2. Vaikka baltsut jalassa lumessa tarpominen ei ollutkaan kovin mukavaa, olin kuitenkin hirmuisen iloinen siitä, että lunta tuli vihdoin oikein kunnolla ja se jopa pysyi hetken maassa. Tällaiset taianomaiset näkymät avautuivat meidän olohuoneen ikkunastamme :) Winter wonderland, indeed! 3. En oikeastaan huomaa itse hiusteni kasvamista, enkä pidä niitä mitenkään erikoisen pitkinä, mutta välillä sitä itsekin oikein hämmästyy peiliin kurkatessa kun vastassa on tällainen leijonanharja. 4. Olen etsiskellyt kivoja pitsisiä kolmiorintaliivejä/bralettea, ja löysin vihdoin täydelliset yksilöt H&M:ltä.

1. Olen aina tykännyt paljettityynyistä, mutta jostain kumman syystä niitä ei ole mun huoneesta koskaan löytynyt. Omistan yhden tyynypäällisen, jossa on paljetein kirjoitettu teksti, mutta sekin on ollut viimeiset pari vuotta ties missä pölyttymässä. Nyt joulun alla paljettihimo kuitenkin iski - ja kovaa- ja ostin parikin erilaista kimaltelevaa tyynynpäällistä huonetta piristämään. 2. Tottakai joulukuussa pitää leipoa ja koristella edes yhdet piparit. 3. Masin rauhalliset jouluterkut♡ 4. Aahh, ihana jouluruoka! Oli ehkä virhe laittaa tämä kuva tänne, nyt mulla alkoi tehdä ihan hirveästi mieli jouluruokaa..

 1. Joulupäivänä oli tarkoituksena suunnata perinteisiin joulupäivän pippaloihin baariin, mutta koska ei oltu kaverini kanssa hankittu lippuja etukäteen, jäätiin lopulta kokonaan ilman ja päädyttiinkin sohvalle höpöttelemään kuoharipullon kera. Noh, lopulta päästiin sitten kuitenkin sinne baariin, mutta oltiin molemmat sitä mieltä, että olisi pitänyt jäädä sinne sohvannurkkaan. Jotenkin meininki ei vaan ihan sytyttänyt, viime vuonna samassa mestassa oli musta paljon hauskempaa. 2. Pakkanen kiristyi ja oli aika ottaa järeämmät aseet, kuten villahuivi, parkatakki ja neulepusero käyttöön. 3. Mulle iski hirveä smoothiehimo ja oli pakko kaivaa arkiston kätköistä tämä kuva. Miksei kotona tehdyistä smoothieista tule ikinä yhtä hyviä.. 4. Smoothiehimon lisäksi myös reissukuume nosti taas päätään. Onneksi seuraava reissu on jo varattu! Kerron kohteen teillekkin vähän myöhemmin :)

1. Kaiken jouluruoan jälkeen pizza oli ihanaa vaihtelua. 2. Uudenvuoden rientoihin lähdössä. 3. Käytiin tuolloin uv:na tuttujen luona syömässä, ja siellä asusteli myös tämä pikkuinen. Rakastuin ihan totaalisesti tuohon pikku rääpäleeseen, ja olisin kovin mielelläni napannut sen kotiin mukaani. 4. 1.1 on vuosipäivämme, ja tänä vuonna tulikin täyteen jo neljä vuotta. Miten aika voi mennä näin nopeasti?! No, joka tapauksessa neljä upeaa vuotta takana, enkä voisi olla kiitollisempi siitä, miten ihanan ihmisen olen rinnalleni löytänyt. ♡

2 kommenttia: