torstai 12. helmikuuta 2015

All black is always a good idea

 
Takki Jeane Blush/Nelly housut Gina Tricot pipo Henri Lloyd aurinkolasit Ray-Ban hanskat H&M kengät Dinsko

Päätin, että tänä vuonna blogissa näkyy entistä enemmän asukuvia. Jätän aika usein asuja kuvaamatta sen takia, että ne ovat mielestäni liian tylsiä ja tavallisia, enkä pidä niitä tarpeeksi mielenkiintoisina ansaitakseen oman postauksensa. Nyt kuitenkin päätin, että tänä vuonna ikuistan myös näitä tuikitavallisia asuja, jotka ovat käytössä harva se päivä tai viikko. Itse tykkään nimittäin ainakin katsella blogeista niitä ihan tavallisiakin asuja, eikä kaiken tarvitse aina olla niin viimeisenpäälle hienoa ja huippumuodikasta :) Correct me if I'm wrong, mutta oletan, että tekin haluatte ennemmin nähdä vaikka sitten vähän tylsemmän asun kuin ette asua ollenkaan? 

 Nämä asukuvat ovat juuri sellaisesta ihan tavallisesta asusta. Kokomusta toimii (ainakin jos multa kysytään) aina, ja talvella muhkea parkatakki on ehdottomasti takkien ykkönen. Oon muuten ihastunut uudestaan noihin kuvissa näkyviin pinnoitettuihin housuihin. Ostin ne joskus yli kaksi vuotta sitten, jolloin käytinkin niitä paljon, mutta sitten housut ovat saaneet vain satunnaisia käyttökertoja. Nyt huomaan vetäväni ne yhä useammin jalkaan ja tykkään kovasti tuosta pinnoitetusta vähän nahkamaisesta materiaalista. Mun on pakko saada kunnon tekonahkahousut kevääksi!

6 kommenttia:

 1. Tein sulle runon :)
  Kevättä on ilmassa, kadutkin on sohjossa.
  Emmi kahlaa sohjossa, tyylikkäästi saappaissa.
  Pakkasetkin hellittää, kyllä kelpaa hymyillä.
  Linnut kohta visertää, ilmakin jo lämpiää.
  Hetken vielä kestää tää, pakollinen loskasää
  Emmi kyllä sen kestää, tyylikkäänä saappaissa !
  ...ja täysin samaa mieltä (teko)nahkahousujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vai että sain mä oikein runon! Hyvä runo kyllä tähän hetkeen, kevättä kohtihan sitä ollaa pikkuhiljaa menossa ja saappaat jalassa tottakai :)
   Tekonahkahousut on kyllä ihan must-hankinta!

   Poista
 2. Hyvää ystävänpäivää muutes :)

  VastaaPoista
 3. Great winter outfit! love the jacket! Come by and check out my blog, if you like it I would love it if you followed me.

  xo Andrea
  http://uskar-vor-inspire.blogspot.ca/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) The jacket is super warm and comfy yet stylish!

   Poista