sunnuntai 17. elokuuta 2014

With my jeans onKesän vedellessä viimeisiään olen heittänyt shortsit ja skortsit takaisin kaappiin ja kaivanut jälleen esille farkut ja muut pitkät housut. Noista edellämainituista erityisesti farkut ovat päässeet käyttöön useaan kertaan viime päivien aikana, eikä farkkuinnostukselle näy loppua.Oonko mä ainoa jonka mielestä farkut jotenkin vaan kuuluvat syksyyn?

 

Tämä kesäinen farkkuasu päällä viihdyin viime sunnuntaina Heinolassa Jyrää-tapahtumassa, joka on siis sellainen joka kesä järjestettävä ilmainen konserttisysteemi :) Kivaa oli tänäkin vuonna, mutta lähdin kuitenkin ajoissa kotiin nukkumaan seuraavan päivän töiden takia. Hyvä niin, sillä oli huomattavasti kivempaa olla töissä virkeänä ja hyvävointisena, kuin muutaman tunnin yöunilla ja heikottavan olon kera. (mmh, been there done that.. Vaikka mulla ei ole lähes koskaan minkäänlaista krapulaa, niin työnteko pitkäksi venyneen illan jälkeen on kyllä jotain aivan hirveää..)

farkut Gina Tricot toppi Gina Tricot ballerinat H&M laukku LV kello MK

Töistä puheenollen, viimeistä viikkoa viedään! Enää 6 päivää, niin yli kaksikuukautinen työrupeama on ohi ja pääsemme vihdoin poikaystävän kanssa sinne ulkomaanmatkalle, joka on aikatauluongelmien takia lykkääntynyt alkuvuodesta asti. Kyllä, matka on jo varattu eikä lähtöönkään ole enää kauaa aikaa, enkä voisi olla enempää innoissani! Matkajutuista lisää myöhemmin ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana asu ja oot kyl nii ihanan ruskee!! (: innolla odotan kuulla matkasta enemmän!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos paljon :) Kuvat saattaa kyllä pikkasen hämätä kun näissä on värit ja valo jotenkin ihan pielessä vaikka yritinkin säädellä niitä mahdollisimman normaaleiksi.. Joo, matkasta tulee vähän lisäinfoa tässä piakkoin! :) Pääsisipä lähtemään jo!

      Poista