torstai 16. tammikuuta 2014

On my wishlist right now


1 Mulberry Check Scarf-klassikkohuivi. Syksystä asti himotellut huivi on yksi seuraavista hankinnoistani. Luulen, että ostan tämän viimeistään vaikka sitten itselle "synttärilahjaksi"..

2 Objektiivi. Uuden objektiivin hankinta on pyörinyt mielessä pitkään, ja sopiva objektiivikin on jo tiedossa; tuo kuvassakin näkyvä yksilö, Canon EF 50mm f/1.8 II. En halua maksaa objektiivista paljoa, joten tuo Canonin perusobjektiivi on juuri sopiva mulle :)

3 Guess Sissi-saappaat. Näitä saappaita oon ihastellut jo monen monta kuukautta Zalandolla, mutta siellä on aina näistä mun koko loppu :( Sitten tulevaisuudessa kun kokoa joskus ilmestyy, pitää heti kärppänä tilata sovitettavaksi! Guessin jutut ei oo yleensä oikein mun mieleen, sillä ne on usein vähän turhan krumeluurisia makuuni, mutta nämä saappaat kyllä varasti täysin mun sydämen, enkä ois edes ikimaailmassa arvannut että ne ovat Guessilta.

4 Konjakinruskeat ratsastussaappaat. Kivoja konjakinruskeita kenkiä on kyllä ihan uskomattoman vaikeaa löytää.. Varsinkin kun mallin pitäisi olla tietynlainen, eli ratsastussaapas. Noi Tory Burchin kaunottaret ovat aivan täydelliset, mutta hinnan takia täysin poissuljettu vaihtoehto :D
1 Beige tikkitakki. Merkillä ei ole oikeastaan mitään väliä, tuo Lexingtonin yksilö nyt vaan sattuu olemaan mun silmään niin lähellä täydellistä, kun vaan voi tikkitakki olla! Hinta tosin on turhan suolainen, joten Lexingtonin ja Barbourin tikkitakit jäävät kyllä tulevaisuudessakin vain kuolailun kohteeksi :/ Multa löytyy jo musta ja tummansininen tikkitakki, ja beige enää puuttuu joukosta, mutta valitettavasti näitä beigejä tikkitakkejakin tuntuu olevan sairaan vaikea löytää.. Plaaah, miks kaikki mun haluamat jutut tuntuvat olevan aina niin vaikeita löytää? Vai enkö mä vaan osaa etsiä oikeista paikoista? :D

2 Mustat ratsastussaappaat. Kyllä, nämä puuttuvat edelleen kenkäperheestäni, vaikka se onkin musta vähän hassua, onhan tuo klassinen ratsastussaapas-malli kuitenkin yksi ehdottomia suosikkejani. Myös mustana nuo Tory Burchin Amandat ovat kyllä aivan täydelliset..

3 Ted Baker-meikkipussi. Myös tämän pikku ihanuuden aion tilata lähiaikoina, sillä mun vanha meikkipussi alkaa olemaan parhaat päivänsä nähnyt ja uutta kaivataan jo kipeästi. Haluan tuon Ted Bakerin yksilön paitsi sen söpöyden, myös tuon materiaalin takia. Ei haittaa vaikka vähän meikkivoidetta pääsisikin pussin pohjalle :)

4 Ruskeat Chelsea bootsit. Mustat mä ostinkin juuri yksi päivä, mutta ruskeita haluaisin oikeastaan vieläkin enemmän, johtuen mun ruskeiden kenkien vähäisyydestä. En yleensä nilkkureista niin välitä, mutta tämä viime vuosina niin kovin suosittu Chelsea boot-malli on kyllä kovasti mun mieleeni. Niin yksinkertaiset ja nätin malliset :)

5 kommenttia:

 1. Löisin monia juttuja sun kollaaseista, joita myös itse olen kuolaillut jo jonkin aikaa. Nuo kaikki kengän on kyllä niin täydellisiä, oih! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löytyi samoja ihastuksen kohteita :) Ja noi kengät on kyllä aivan ihania, ottaisin riemusta hihkuen vastaan minkä tahansa parin (tai no, mieluiten kaikki)!

   Poista
 2. Emilia on lisännyt kommentin tekstiisi "On my wishlist right now":

  Kannattaa ostaa toi meikkipussi se on niin hyvä ja nuo tory burchin saappaat ahh<3
  ----------------------------------------------------------------------
  Apua Emilia anteeksi hirmuisesti, onnistuin jotenkin sähläämään ja poistamaan ton sun alkuperäisen kommentin niin pitää nyt laittaa näin :( Mutta joo tosi hyvä jos tuo on hyvä meikkipussi, pitääkin tässä joku päivä tilata se! :) Ja Burchin saappaat I know..♡

  VastaaPoista
 3. voitko pliis tehä postauksen sun lempikengistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin vaikka tehdäkkin sellaisen esittelyn eniten käyttämistäni kengistä :) Tarkoitatko syys/talvi-lempikenkiä vai lempikenkiä ihan kaikista, myös kesäkengistä? :)

   Poista