torstai 23. tammikuuta 2014

Ikea-ostokset

 Käytiin pari viikkoa sitten kaverini kanssa ikeassa ja tarttuihan sieltä sitten mukaan kaikennäköistä :) Alunperin ainoa asia mun ostoslistalla oli henkarit ja jotkut kivat lakanat, jotka molemmat löysinkin, sekä lisäksi mukaan tarttui myös pari muuta juttua. Oon tosi tyytyväinen näihin ikea-ostoksiin ja varsinkin siihen, etten sortunut ostamaan mitään turhaa, toisin kuin aina nuorempana ikeassa käydessä.. :D
 
 Olen ihastellut tämäntyylisiä kynttilänjalkoja jo pitkään, ja nyt mäkin löysin vihdoin täydelliset itselleni :) Siellä oli näitä kynttilänjalkoja myös ohuille kynttilöille, mutta mä en sellaisia polta joten nappasin nämä isoille kynttilöille tarkoitetut. Nämä ovat niin kauniit ettei tekisi mieli ottaa kynttilöitä kesäksi pois ollenkaan!

Rakastuin näihin ruutulakanoihin ensisilmäyksellä ikeassa ja edelleenkin ne ovat mun mielestä aivan ihanat! Rakastan noiden iiihania värejä, tuota kodikasta ruutukuosia, sekä sitä, että toinen puoli lakanasta on leveää pystyraitaa, eli lakanat ovat käännettävät :) 

Tärkein ikeasta ostettava asia olivat henkarit. Valitettavasti siellä ei enää ollut myynnissä sitä samaa henkarimallia mitä mulla on vaatekaapissani (byäää, miksi?!), mutta henkareita oli pakko saada lisää, joten tyydyin sitten näihin, vaikka nämä eivät yhtään niin kivoja olekaan.

Kotiutin ikeasta vihdoin myös lampaantaljan. Tosin "feikin" sellaisen. Olin koko ajan ostamassa sitä aitoa, mutta viime hetkillä iski pihiys ja vaihdoin aidon tähän tekotaljaan. Mielestäni tämä ajaa kuitenkin hyvin asiansa ja näyttää kivalta, vaikkei tässä tietenkään sitä aidon taljan pehmeyttä olekaan. Ehkä ensi ikea-reissulla nappaan sitten mukaan sen aidon taljan, mutta siihen asti tämä riittää vallan mainiosti :)

Ainiin ja sitten ostin vielä hyllyn! Siitä en ottanut kuvaa koska, no, se on hylly :D Mun sängyn yläpuolella ennen ollut hylly on ollut aina hieman ongelmallinen. Se ei meinannut pysyä seinässä vaikka mitä ruuveja laittoi, vaan irtosi aina pikkuhiljaa seinästä, ja mua tietenkin pelotti, että painava hylly sekä siinä olevat romut tippuisivat joku yö mun päälleni ja sehän nyt ei luonnollisesti olisi kovin kivaa.. Niinpä sanoin hyllylle heihei ja ruuvasin sen ihan omin pikku kätösin irti seinästä. Ikeasta nappasin vanhan hyllyn tilalle superhalvan ja -kevyen Lack-hyllyn, joka jossain vaiheessa olisi tarkoitus seinälle kiinnittää. Pari viikkoa se on tossa nojannut vaan seinää vasten mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..
Hyllyn irti ruuvaamisesta tulikin mieleen yksi juttu. Viime viikolla mä hinasin ihan yksinäni (iskä oli tietenkin ohjaamassa sitä toista autoa mutta mä hinasin) auton toiselle puolelle kaupunkia korjaukseen. Täytyy sanoa että oon aika ylpeä itsestäni! Vaikka toi ei ehkä isolta jutulta kuulostakaan niin sanonpa vaan, että koittakaapa itse, ei se kovin helppoa ollut, tai no itse asiassa aika hiton tarkkaa ja hankalaa, ja mäkin köröttelin kolmeakymppiä tai alle kolmeakymppiä koko matkan, että hinaus sujuisi sulavasti. Iskä sanoi mulle että mä oon nyt, ja vasta 18-vuotiaana, tehnyt sellaisen jutun, mitä suurin osa naisista ei tee ikinä elämänsä aikana. Ja tottahan se on. Eli ihan syystäkin saan olla ylpeä itsestäni!

Mihin me miehiä muka edes tarvitaan kun naiset hoitaa kaikki hommat ihan yhtä hyvin, ellei jopa paremmin? ;)

8 kommenttia:

 1. toi sun huone alkaa muistuttaan sen kian huonetta, tai ainakin kaikki noi samat tavarat ja värit ja hyllyt on näkyny sen igs... tunnettekste muuten jostain ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä ootko huomannut mutta noin joka toisella nuorella tytöllä tuntuu olevan nykyään valkoinen huone jossa on esim. beigejä yksityiskohtia ;) Ei ole kyllä ainakaan tahallisesti samanlainen, sillä mulla ei oo mitään hajua minkälainen huone Kialla on.. Tunnetaan, ollaan melkein naapureita.

   Poista
 2. Mun mielestä naiset todellaki saa kaiken tehtyä yhtä hyvin ku miehet, ellei just paremminkin=D! Loistava seksi on ainut mihin mun mielestä miehiä tarvitaan!=Dkiva blogi ja nätti sinä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ja seksiasiasta oon kyllä samaa mieltä haha.. :D kiitoksia hirmuisesti kivasta kommentista :)♡

   Poista
  2. kaikki sanat ansaitsit=)! ja vielä tohon huone asiaan.. mullakin on valkosta ja beigeä mun huoneessa=D enkä tunne henkilökohtasesti teistä kumpaakaan.=D

   Poista
  3. Voi kiitos paljon<3 Jep, noi värit on ehkäpä yleisimpiä värejä sisustuksessa..

   Poista
 3. Ihania löytöjä! Ja saat olla erittäin ylpeä itsestäsi! :) pyrin itsekin tekee mahdollisuuksien mukaan touhuaan hommani ihan itse Haha, siis niin.. Repesin noille kommenteille, mut ihan täyttä asiaa. :) kyllä se vaan niin on että on hyvä että pärjää jossain asioissa myös ilman miestä hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, naiset osaa ihan yhtä hyvin ku miehetki! Ja joo mäki kyllä naureskelin mutta tottahan se on kieltämättä ;D

   Poista