tiistai 30. joulukuuta 2014

Wintery outfit

takki Jeane Blush neule H&M farkut H&M huivi Mulberry kengät UGG laukku Louis Vuitton

Joulut on nyt vietelty ja ihan kohtahan tässä eletäänkin jo vuotta 2015, apua miten se aika rientääkään! Meilläpäin joulu sujui ihanan perinteisissä merkeissä kaikkia, noh, perinteisiä joulujuttuja tehden. Yhdessäoloa, hyvää ruokaa, rentoutumista, lautapelejä ja kaikkea muuta mukavaa :) Kameraa en kaivanut joulunaikaan kaapista kertaakaan, vaan keskityin ihan vaan stressittömään olemiseen. Kaikenlisäksi kaikilta tulee varmaan muutenkin jo korvista ulos kaikki pipari-, kynttilä-, joulukuusi-, glögilasi-, ja mitkälie lemmikki hassu hattu/sarvet päässä-kuvat. Joten, joulu olkoon tätä myöten tässä blogissa paketoitu!

Voisin mä tosta asustakin jotain kertoa, vaikkei siitä kyllä hirveästi kerrottavaa ole. Ei mikään erikoisin tai upein asu omasta mielestäni, mutta ajoi asiansa kun tärkein tehtävä oli olla lämmin ja mukava. Tuona päivänä ulkona oli tosiaan lähes parikymmentä astetta pakkasta, mikä sanelikin aika lailla asuvalinnan. Tämä ko. asu oli päällä kun käytiin Lahdessa pyörähtämässä, missä pääkohteena oli Prisma, jossa halusin käydä kurkkaamassa muutamaa kodin juttua. Mitään etsimistäni jutuista en hankkinut, mutta törmäsinkin yksiin ihan toisenlaisiin sisustushärpäkkeisiin, jotka päätin hetken pohdinnan jälkeen napata matkaan! Näistä lisää juttua ja kuvia ihan tässä lähipäivinä :)

2 kommenttia:

 1. Oon heivannut oman punaisen toppatakin jonnekin kauas mutta nyt voisin kaivaakin sen esiin, nimittäin se näyttää sun päällä todella kivalta! Voisin ehkä itsekin antaa sille mahdollisuuden... :D

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa esille, tuo punainen on kivaa vaihtelua niihin ainaisiin mustiin ja hillityn värisiin talvitakkeihin :) Mä en oikeastaan muuten käytä kirkkaita värejä ollenkaan, mutta jotenkin tuo punainen takki on pysynyt vuodesta toiseen käytössä. Tiedä sitten mikä siinä viehättää :)

   Oikein kivaa uuttavuotta sulle sara <3

   Poista