lauantai 5. joulukuuta 2015

Hello, it's me

..I was wondering if after all these months you'd like to meet? Haha, oli ihan pakko siteerata vähän Adelea tähän alkuun kun sopi niin loistavasti tilanteeseen! Eli joo, muutama kuukausi on tosiaan vierähtänyt siitä kun olen viimeksi tänne mitään päivitellyt ja haluan pahoitella tätä yhtäkkiä alkanutta blogihiljaisuutta.
Kuten luultavasti suurin osa teistä tietää, minulla alkoi elokuun lopussa koulu ja muutin tänne Jyväskylään. Olin kyllä ajatellut, että jatkaisin blogin päivittelyä ihan normaalisti muutosta sun muusta huolimatta, mutta eihän se tietenkään ihan niin mennyt. Uuden kodin laitto kodin näköiseksi ja "valmiiksi" saaminen vei paljon kauemmin kuin olin ajatellut, ja siihen kun vielä yhdistää koulun alkamisen ja kaikki bileet ja kissanristiäiset niin eihän siinä kyllä hirveästi kuvia napsittu ja blogia päivitelty.
 Nyt kun meillä sitten alkoi uusi jakso, joka on mulla todella rento, ja olisi kerrankin ollut aikaa luoda tänne sisältöä, tuli hieman kapuloita rattaisiin terveysongelmien muodossa. Olin siis parisen viikkoa sitten pienessä leikkauksessa, jossa minulta poistettiin hiusten seasta iso syntymämerkki, mutta haavapa ei parantunutkaan normaalisti vaan tulehtui ja nyt ollaan keskitytty lähinnä siihen että saisin itseni taas kuntoon. Onneksi tikkien poisto on edessä jo muutaman päivän päästä, eli eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa! Siinä siis tiivistettynä stoori siitä, miksi täällä on ollut hipihiljaista kesästä lähtien. Life happened. 

Nyt mulla on kuitenkin jo pari viikkoa ollut semmoinen kutina, että tekisi mieli kirjoitella tännekkin jotain, jos siellä nyt enää ketään edes on. En voi luvata tästäkään eteenpäin mitään huimaa postaustahtia, sillä koulu ja arki ylipäätään vievät kyllä aika tehokkaasti aikani. Yritän kuitenkin välillä kirjoitella tänne, eli blogia en ole lopettamassa. Tällä hetkellä mielessä on itse asiassa jo muutama postausidea, mukaanlukien esimerkiksi kotimme esittelypostaus (uskon, että monet odottavat tätä innokkaasti :), laukkukokoelman esittely (tällaista en ole tainnut aiemmin edes tehdä, ja nyt kun laukkuperheessä on pari uutta tulokasta, voisi tämä postaus olla paikallaan) sekä tietenkin vanhoja kunnon asukuvia. Kääk, mitenkähän sitä osaa olla taas kameran edessä pönöttämässä kun ei ole piiitkään aikaan ottanut asukuvan asukuvaa. No, se jää nähtäväksi, mutta nyt ainakin tiedätte että elossa ollaan eikä blogiakaan ole vielä kuopattu!

Edit. mahtavaa muuten huomata, että vaikka takana on kuukausien postaustauko, täällä käy silti päivittäin paljon porukkaa tsekkaamassa onko uusia postauksia tullut. Ootte te kyllä ihania, ja kieltämättä eniten onkin ollut ikävä juuri teitä lukijoita siellä näyttöjen toisella puolella :) 

Edit. 2 laitoinpa nyt sitten blogin ulkoasunkin uusiksi! Tämä hyvin yksinkertainen mustavalkosävyinen ulkomuoto miellyttää ainakin omaa silmääni kovasti, toivottavasti tekin tykkäätte.

6 kommenttia:

 1. Jes ihanaa että oot back! Sun asut on aina niin inspiroivia, kun itellänikin on simppeli tyyli!
  Postausehdotus vielä: jos oot tän sun taukos aikana ottanut asukuvia, niin ois kiva nähdä niistä tehty kollaasi, tai joku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada tämmöistä palautetta, kiitos hirmuisesti :) Ja täytyy kyllä myöntää etten ole hirveästi asukuvia ottanut.. :/ Eli pitää vaan pian yrittää saada uusia asukuvia!

   Poista
 2. Jee oonkin odotellut paluuta! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Oon kuumeisesti googlaillut erästä valkoista Zaran tekoturkistakkia, ja päädyin blogiisi! Jos olet kiinnostunut myymään takkisi, niin ostaisin sen mieluusti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en ole myymässä ainakaan lähiaikoina, tämä Zaran tekoturkistakki on nimittäin omakin suosikkini :/ Tuosta takista on tullut aikasemminkin sen verran kyselyitä, että ilmoitan kyllä varmasti täällä blogissa jos joskus päädyn myymään! :)

   Poista