maanantai 3. elokuuta 2015

On the road again

 
mekko Club L takki H&M laukku Michael Kors aurinkolasit Le Specs kengät H&M

Olen pitänyt tahatonta kesälomaa blogista. Tai no, tahatonta ja tahatonta, mutta en ainakaan ollut etukäteen suunnitellut pitäväni mitään taukoa. Kesällä sitä vaan on niin paljon kaikkea muuta, usein hauskempaa, tekemistä kuin koneella kököttäminen. Vielä kun tämä on viimeinen "kunnon" kesäni kotikaupungissani, olen halunnut ottaa siitä kaiken irti ja tehdä juuri niitä juttuja mitä mieli tekee.
Myös pukeutumisen suhteen on ollut aika yksitoikkoista, ja kesän tärkein juttu on ollut, yllätys yllätys, mukavuus ja helppous. En edes liioittelisi, jos sanoisin, että varmaan 70% kesästä ollaan menty niket ja kollarit-meiningillä.. On sitä toki muutakin ollut päällä, siitä todisteena esimerkiksi nämä kauniin hellepäivän asukuvat Vääksystä. Roadtripit pieniin kesäkaupunkeihin ja kyliin, ihan parasta!

9 kommenttia:

 1. Tosi upea asu, tuo laukku on niin täydellinen! Mulla on sama taktiikka asuissa aina kesäisin; rentoa, mukavaa ja helppoa :-P

  www.meri-mmm.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia ihana Meri :-) No se on... Sopii hirveän moneen asuun ja on vaan niin syötävän söpö! Tuo laukku tulee näkymään vielä monissa tämän kesän asukuvissa.

   Toi onkin ehdottomasti paras taktiikka kesäpukeutumiseen. Huonolta ja ei-omalta tuntuvat vaatteet pilaavat kyllä heti fiiliksen, mukavat luottovaatteet kunniaan!

   Poista
 2. Mä en kestä, niiiiiin söpö toi laukku!! Ostitko netistä? :) aivan ihana. Sopii kyllä vaikka minkä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin toi on ihan mieletön! Keikkunut kädessä melkeinpä joka päivä :) Ja ostin joo netistä, kun vihdoin löysin mustana kuumeisen etsinnän tuloksena. Kiva, että laukku on harvinaisempaa mallia, mutta meinasi jo toivo mennä metsästyksessä.. Tästä laukusta on muuten tulossa vielä oma pieni postaus jossain vaiheessa :)

   Poista
 3. Syksyn saapas, eli sadekelit on pian taas täällä. Saisko sitä saapasesittelyä, että ehtii tähän sesonkiin :)

  VastaaPoista
 4. Love your style! :)
  If you want we can follow us each other on bloglovin!

  NaturalElegance Fashion blog
  Bloglovin

  VastaaPoista
 5. lovely mini dress!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, I like it too! Actually so much that I have it in white also :)

   Poista