maanantai 20. heinäkuuta 2015

Sisustusintoilua

Wanted
My future home
Ylläolevan kuvan kalusteet - wanted, allaolevan kuvan jutut löytyvät jo omasta takaa (sohvaa lukuunottamatta).

Kuten viime postauksessa ohimennen mainitsin, olemme löytäneet asunnon Jyväskylästä. Saimme tietää asunnon saamisesta jo suunnilleen kuukausi sitten, ja siitä lähtien onkin ollut ihan hirveä sisustusvimma päällä. Tai no, oikeastaan olen suunnitellut sisustusta ja hankkinut pikkuhiljaa kaikkia kotijuttuja jo viimeisen vuoden ajan.. Nämä kollaasitkin on itse asiassa tehty jo lähes puoli vuotta sitten, hups.. Mutta minkäs teet, rakastan etukäteen suunnittelua ja tavaroiden metsästystä! 

Visio tulevan kodin sisustuksesta on koko ajan ollut selvä, vaaleita sävyjä, hopeaa ja kultaa, "luksus"fiilistä ja ilmavuutta. Eli hyvin samaa henkeä, mitä omassa huoneessanikin on. Poikaystävä on antanut sisustuksen suhteen täysin vapaat kädet ja sanoo luottavansa täysin makuuni, eli tilanne on näin sisustushullun, tarkan ja aika itsepäisen tyttöystävän kannalta aikas ihanteelinen (kiitos, maailman paras poikaystävä <3)

Jonkin verran tavaraa on jo hankittuna, mm. lakanoita, astioita, ruoanlaittovälineitä ynnä hirveästi muuta pientä, sekä isommista jutuista ruokapöytä. Tällä viikolla olisi lisäksi tarkoitus käydä hakemassa Helsingin suunnalta ruokapöydän tuolit, sekä tehdä samalla reissu Ikeaan, josta mukaan tarttuu mm. sohvapöytä ja työpöytä. Pyrin ostamaan uutena mahdollisimman vähän tavaraa, kuten sellaiset jutut, joista en löydä mieleisiä käytettynä, mutta suurimmaksi osaksi suosin ehdottomasti esim. tori.fitä, ihan mahtava paikka! Siellä tuleekin nykyään pyörittyä varmaan enemmän kuin instagramissa.. Tuntuu, että tavallinen shoppailukin on jäänyt ihan kakkoseksi kotitavarashoppailulle ja -ihastelulle. Voi, kun pääsisi jo sisustamaan..

4 kommenttia:

 1. Hei osaatko sanoa mistä yläkuvan sänky, lipasto, verhot ja ylin pöytä (jossa kultaa ja lasia) ovat peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.polyvore.com/wanted/set?id=150923899 < Tuolta pitäisi löytyä nimet ja ostopaikat hintoineen :) Valitettavasti noi on kaikki vaan puhtaasti ulkonäön perusteella valittuja, eli hinnat on joissain aika hulppeita, eikä mikään noista taida olla saatavillakaan Suomessa :/
   Samantyylisiä olen kyllä nähnyt. Esimerkiksi ikean koppang- ja hemnes-lipastot ovat aika samanhenkisiä tuon kuvassa näkyvän kanssa (tosin jaloilla), ja tuollaisia pitkiä verhoja löytää myös monista liikkeistä!

   Poista
 2. Onnea paljon uuteen kotiin! :-)
  Onneks en oo ainut, joka suunnittelee etukäteen miten tulevan kodin sisustaa :D Mäkin oon muuttamassa omaan kotiin vihdoinkin. On kyllä ihanaa muuttaa ihan omaan asuntoon, eikö? Oon itsekin älytön
  sisustushullu. Saanko udella että montako neliötä teiän asunnossa suunnilleen on? Mutta onnea vielä kerran! Ja ihanaa että sun poikaystävä on antanut täysin vapaat kädet sisustaa, helpottaa ainakin sisustamista 😂. Itse muutan yksin tonne Tampereen seudulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. <3 On kyllä ihanaa, mutta tiiätkö mä en oo jotenkin ees vielä sisäistänyt koko hommaa! Tuntuu jotenkin ihan epätodelliselta, että kuukauden päästä sitä asuukin jo omillaan, ja muuttaa oikeasti pois täältä "kotikodista" jossa on koko tähänastisen elämän asunut :D Mutta aah niinpä, oma koti, oma rauha ja oma sisustus.. :)
   Joo saa tottakai udella! Meillä on siis 2h+keittiö ja 49 neliötä. Juuri täydellisen kokoinen (ainakin kuvista päätellen) enkä usko että tulee heti ahdastakaan. Ja sanoppa muuta.. Oon kyllä onnekas kun on tollainen poikaystävä, sillä välillä noi mun sisustusratkaisut ei ole kaikkein käytännöllisimpiä (esim. Ghost-tuoli, joka on Kostin mukaan epäkäytännöllinen ja epämukava, hehe..) mutta silti se antaa vapaat kädet kaikkien kalusteidenkin suhteen. Tosin, en tiedä mitä siitä olisi tullut jos poikaystäväni haluaisikin sisutukseen ihan eri juttuja kuin minä eikä hyväksyisi sisustuspläänejäni.. Mä kun olen tosiaan suunnitellut sisustuksen jo lähes ovimattoa myöten, ja olen vielä luonteeltani aika itsepäinen ja ehkä vähän kontrollifriikihkö joissain jutuissa.. :D
   Oi tampere on ihana kaupunki ja se seutu muutenkin! Itsekin olisin hakenut sinne jos siellä olisi ollut matkailuala :>

   Onnea sinullekkin uuteen kotiin ja kaikkea hyvää muuttoon ja loppuvuoteen muutenkin! :)

   Poista