keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pale pink

 
takki ja aurinkolasit Gina Tricot paita ja housut H&M kengät Nike kello Daniel Wellington

Huoh! Olen jo monta päivää tapellut tämän bloggerin kanssa, kun en jostain syystä pysty muuttamaan kuvien kokoa html-koodista ilman, että kuva menee täysin sumeaksi. Tämä sama ongelma on ollut pari kertaa aiemminkin, mutta se on yleensä lähtenyt itsestään.. 
Tämänkin postauksen kuvat ovat odotelleet julkaisua jo hyvän tovin, ja nyt oli vaan pakko laittaa nämä tänne, isoina tai ei. Toivottavasti niistä näkee edes jotain, vaikka aika surkeitahan nuo ovat niihin aikaisempiin isoihin kuviin verrattuna :(

Mutta joo, kuvat sikseen! Kyseinen asu on äitienpäivältä ja aika peruskauraa, sillä tuon tyylinen asu löytyy päältä valehtelematta monta kertaa viikossa. Kaavalla simppeli takki + perusteeppari + mustat housut/siniset farkut + niket ei voi mennä pieleen, jos multa kysytään! Tylsää mutta toimivaa ja ah, niin helppoa :) Viileämpinä päivinä kaulaan vielä muhkea huivi, niin avot. Tähänkin asuun kuului itse asiassa alunperin harmaa huivi, mutta koska päivä oli ihanan lämmin ja auringonpaisteinen, ei sille tullut kuitenkaan käyttöä - ihan hyvä vaan, olen enemmän kuin valmis heittämään jo paksut huivit ja muut lämpimät romppeet kesän ajaksi varastoon.

6 kommenttia:

 1. Nice coat dear!
  http://dimplekhadi.blogspot.com/2015/05/rocking-slit-skirt.html

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Pink is definitely THE color for spring! Thank you :)

   Poista
 3. Aivan ihana toi takki ja muutenkin koko sun tyyli ja blogi on niin upeita! Jään ehdottomasti seurailemaan<3

  http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos, ihana kuulla! ♡ Ja oon ihan samaa mieltä, takista siis :> Vaaleanpunainen on kyllä niin ihanan keväinen väri ja jostain syystä erityisen kiva juuri takeissa!

   Poista