sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Outfit in black and white


Huh, siitä onkin jo hetki kun olen viimeksi päässyt tänne kirjoittelemaan kuulumisia! Mulla oli tuossa pari viikkoa sitten ihan painajaismainen sairastelujakso, kun viiden päivän sisään iskivät flunssa, mahatauti sekä silmätulehdus. Tuon viikon jälkeen olin kyllä niin voimat pois ettei tosikaan, ja blogi ei todellakaan ollut ensimmäisenä mielessä, ymmärrätte varmaan..


 Huhtikuu piti kuitenkin sisällään myös paljon kivoja juttuja, joista kivoimpana poikaystävän kotiinpaluu armeijasta. Poikaystäväni sai siis keskeytyksen jalkaongelmien takia ja inttiä olisi tarkoitus jatkaa vuoden päästä, mutta tottakai toivomme molemmat, että lääkäri kirjoittaisi intistä vapauttavat paperit. Kyllähän tuo siellä kerkesi jo 101 päivää lusimaankin, ja jos hänellä olisi ollut vain puolen vuoden pesti niin inttihän olisi jo kohta kokonaan ohi. Huhhuh, kyllä se aika vaan rientää ihan mieletöntä vauhtia!


Kun tässä nyt kerta alotettiin kuulumisten kertominen niin pitäähän mun mainita vähän työjutuistakin. Mulla loppui huhtikuun lopussa työ päiväkodissa ja kahden viikon "loman" (jonka aikana muuten sairastin tämän flunssa-oksu-silmätulehdus-taudin, hyvää lomaa vaan..) jälkeen viime viikon maanantaina alkoi toinen, juhannukseen asti kestävä kesätyö. Eli aika työpainotteista on taas ollut, mutta ei auta valittaa, pitää vaan olla iloinen jokaisesta työstä, rahaahan se vaan tietää. 
Muuten vapaa-aika on kulunut aika tavallisissa merkeissä, ja tottakai olen yrittänyt ottaa nyt kaiken ilon irti poikaystävän kotona olosta. Vappukin tuli ja meni, ja se vietettiin isommalla porukalla yhdessä vuokratulla mökillä. Olin torstaina normaalisti töissä, joten yöllä iski tottakai pienoinen väsymys, mutta tosi kiva ilta oli silti :) Perjantaina vaan löhöiltiin ja eilen käytiinkin sitten Lahdessa kiertelemässä parit kaupat ja syömässä lempparikiinalaisessa (Spring house Hämeenkadulla, superhyvä iso buffet vain 7,90!). Mukaan tarttui muutama ihana juttu Ginasta, jotka tulevat varmasti näkymään täällä joko asuissa tai erikseen esiteltyinä myöhemmin.

takki ja kengät H&M housut Dr. Denim paita ja aurinkolasit Seppälä

Niin ja asuista puheenollen.. Tämä kuvien asu on noin viikon takaa kun käytiin poikien kanssa katsomassa baarissa lätkäpeli. Tämä kuuluu taas kategoriaan 'tylsät arkiasut' mutta toisaalta jotenkin tykkäsin tästä naisellisia ja rentoja juttuja yhdistävästä kokonaisuudesta, joten päätin jakaa kuvat teillekkin.

7 kommenttia:

 1. I know, right? While a Buy Archeage Gold thin drive is cool and all, I'd much rather have more space in something the size of a deck of RS Gold cards than less space in something slightly smaller. Even my caveman mind can understand that if you make something that Archeage Gold has 1/4 the capacity of something else, it Cheap Archeage Gold will probably be 1/4 smaller.

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Tää ei nyt liity tähän postauksene mitenkään =D mutta sähän olet käynyt lukion? Mitä aineita sä kirjotit ja mihin valmistauduit parhaiten ja mikä kokeista oli kaikkein haastavin=) ois myös kiva kuulla vähän et mitä sait ylppäreistä verrattuna sun normaaleihin kurssiarvosanoihin tms=) Ois tosi kiva jos jaksaisit vastata tähän=) ylppärit eessä ens lukuvuonna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Piti hakea tähän oikeen toi ylioppilastutkintotodistus ja tarkistaa siitä ne arvosanat etten laita mitään ihan hölynpölyä noista ylppärituloksista :D Kirjoitin siis äikän, ruotsin, enkun, terveystiedon ja (ylimääräisenä) historian, joista tt:n ensimmäisenä syksyllä ja loput neljä keväällä. Täytyy sanoa, etten kyllä omasta mielestäni valmistautunut mitenkään erityisen hyvin, vaan joissain aineissa lukeminen jäi aika myöhään. Toisaalta tiedän, että olen "luonnostaan" aika hyvä koulussa, eli luotin suht paljon omaan osaamiseeni ja siihen, että kyllä sieltä koko lukion ajalta on jotain jäänyt päähän :)
   Eniten luin luonnollisesti terveystietoa ja historiaa, niihin kun ei oikein muuten voi valmistautua, ja vähiten taas englantia. Noihin kahteen yritin myös aloittaa lukemisen hyvissä ajoin. Haastavin kokeista oli hmmm.. ehkä ruotsin koe, joka olikin kirjoittamistani aineista kaikkein epämieluisin. Ruotsin kielioppi on mulle aivan hepreaa, olisi ehkä kannattanut kuunnella vähän paremmin jo siellä yläasteella..
   Arvosanat ylppäreistä olivat englanti E, historia E, äidinkieli M, terveystieto M (pisteen päässä E:stä..) ja ruotsi C. Ja nuo vastaavat kyllä melko hyvin kurssien keskiarvosanoja, tosin kurssiarvosanat olivat ehkä himpun parempia :) Oon kyllä todella tyytyväinen mun ylppäriarvosanoihin, ja kun ne tulivat vielä loppujen lopuksi suht "helposti" ilman mitään puolen vuoden 24/7 nenä kirjassa kiinni olemista tai ylenpalttista stressiä.
   Kannattaa miettiä tarkasti, mitkä aineet kirjoittaa ja suunnitella vähän missä järjestyksessä ja aikataulussa lukee, varsinkin jos kirjoittaa kerralla kovin monta ainetta. Tsemppiä tuleviin kirjoituksiin, hyvin ne menee usko pois :) Eikä oikeasti kannata stressata niitä kirjoituksia niin hirveästi, loppujen lopuksi niillä kun ei (yleensä) hirveästi merkitystä loppuelämääsi ajatellen ole! HOOLY SHIET tästä tuli maailmanhistorian pisin kommentti/romaani mutta saitpahan ainakin vastauksen haha!

   Poista
  2. Kiitos sikana rohkasevasta vastauksesta:)!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mulle saapui juuri sopivasti nimpparipäivänä yllätyspakettikin.. Ja sisältö on kyllä todella mieluinen, olin ihan häkeltynyt tommoisesta yllätyksestä, vau!!

   Poista
  2. Hienoa, että tuli sopivasti perille :) Asukuvia sitten odotellessa housujen tai saappaiden kanssa, tai housujen ja saappaiden kanssa :)

   Poista