keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

I shoes to be happy


Eivätkö ne olekin aivan syötävän ihanat?! Törmäsin näihin hopeaharmaisiin Roshe Runeihin (tai siis, Oneihin, mallin nimihän muuttui hetki sitten) moneen otteeseen instagramin ihmeellisessä maailmassa, ja tottakai menin sitten itsekin ihastumaan niihin palavasti. Yritin metsästää näitä jo Roomasta, mutta 38-kokoisia ei löytynyt kertakaikkiaan mistään, joten heti Suomeen saavuttuani tilasin nämä netistä. Paketti saapui tänään ja ai että, ne ovat luonnossa vielä ihanammat kuin olin kuvien perusteella kuvitellut! Aivan täydelliset popot kevääseen, jos multa kysytään :) Nämä näkyvät varmasti pian asukuvissakin, kunhan vaan nuo kelit taas paranisivat ja pääsisi ottamaan kevätvermeet vihdoin kunnolla käyttöön..

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Aren't they lovely.. The perfect shoes for spring!

   Poista
 2. Multa löytyy samat, ihanat on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo ihanaa, kenkäkaksoset! Nää on kyllä jotenkin niin mielettömän kauniin ja raikkaan väriset, eikä tuo hopeinen swoosh ainakaan huononna ulkonäköä, päinvastoin.. ;)
   Ainoa huono puoli on se, että näiden rinnalla ne mun toiset rakkaat roshet (kokovalkoiset) näyttävät ihan törkeän likaisilta ja kulahtaneilta :D Pitänee ryhtyä pesuhommiin..

   Poista
 3. Kelejä odotellessa, no tiedät mitkä "kengät" vetää jalkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että pian tulisi lämpimämmät ilmat! Mutta eiköhän saappaillekkin vielä käyttöä tule.. :)

   Poista
 4. nää on kyll ihan täydelliset popot!::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Ja nyt mulla on jo seuraavat niket kiikarissa, apua.. :D Toisaalta, jos on todennut jonkun merkin/mallin hyväksi, niin uskaltaa ostaa kun tietää että niille tulee varmasti käyttöä :)

   Poista
 5. Kiva kuulla, että se saapasesittelykin on vielä tulossa :)

  VastaaPoista
 6. Hi Emmi ! Nice shoes but I like some others: read my comment & request in "Under my umbrella post" ! Kiss !

  VastaaPoista
 7. Emmi kiltti! Mitä mieltä oot näiden kenkien koosta? Oon tilaamassa juuri näitä englannista enkä oo ikinä rosheja päässy sovittamaan.:/ Olis kivaa tilata heti oikea koko.:P Mulla on entuudestaan Nike Freet salilla kokoa 38,5, jotka pienen venymisen jälkeen osoittautuivat aika reiluiksi, kun taas Nike free juoksulenkkareita sovittaessani totesin, että jopa 38,5 oli aika nafti - niistä siis olisin ottanut ehkä jopa koon 39. Nyt siis mietin, tilatako koko 38 vai 38,5.. Jalkani on hivenen reiluhko 38, useimmat kengäni ovat 38, joskin parit 39. Osaatko auttaa? Miten näissä mielestäsi koot vastaavat todellisuutta? Kiitos paljon :)

  JOhanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai autan! :) Toisin kuin monet Niken kengät, roshet vastaa tosi hyvin kokoaan! Mulla on free run 2 koossa 38,5 ja nämä molemmat roshet koossa 38 ja mun jalka on tosiaan tavallinen/pienehkö 38. Suosittelen siis ottamaan roshet koossa 38, jos sitä kokoa yleensäkin käytät! Tuo kengän etuosahan on täysin kankainen, eli se joustaa ja mukautuu jalkaan tosi hyvin ja antaa paljon periksi. Myös tuosta nauhojen kohdasta saa "säädettyä" kengän tiukkuutta tosi hyvin. Ja kuten kaikki kengät, nämäkin mukautuvat tietysti ajan mukaan jallkaan. Eli mä sanoisin että tilaa 38, sillä nämä vastaavat kyllä kokoaan! :)
   Toivottavasti tästä oli apua ja saat uudet ihanat kengät tilattua <3

   Poista
 8. Paljon kiitoksia <3 itseasiassa tuo 38,5 on nyt jo loppukin, että se varmaan on kohtalo sitten ;D

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mä aattelin ja luin koko ajan että kysyit otatko 38 vai 39 voi hitto! Ku unohin ihan totaalisesti että rosheissakin on niitä välikokoja.. :/ Mutta jos niitä 38,5 nyt kuitenki tulee uudestaan niin ehkä sitten se ois parempi, eipähän ainakaan ole liian pieni. Mutta uskon että toi 38 on myös ihan passeli, jos sitä kokoa monissa muissakin kengissä käytät :) Eli molemmat on varmasti hyviä, mutta nyt kun tajusin että kysyit 38 ja 38,5 kokojen väliltä, niin sanoisin että ota varmuuden vuoksi se 38,5.

   Ääh oikeesti anteeksi hirveästi, unohdin ihan totaalisesti että kaikissa niken malleissa on myös noi välikoot..

   Poista
  2. Ei haittaa, selvä pyy. ;) Kärkyn josko niitä tulis 38,5 vielä, jos ei, otan 38. :)

   Poista