sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Vähän erilaiset asukuvat


takki Everest neule Gina Tricot farkut H&M kengät UGG

Kuten otsikkokin kertoo, tällä kertaa asukuvat ovat hieman erilaiset kuin yleensä: kuvaajaa ei ollut mailla halmeilla, joten nappasin itse pari kuvaa asusta. Tykkään niistä ihan tavallisista asukuvista ehdottomasti enemmän, mutta ihan kiva saada niihinkin välillä jotain vaihtelua! 
Itse asu oli tosi rento ja sellainen, missä on ennen kaikkea hyvä olla. Ulkona oli (vielä viime viikolla, nyt lämpötila onkin jo plussan puolella) kymmenisen astetta pakkasta, joten myös lämpimyys oli yksi asun tärkeimmistä kriteereistä, eli eikun paksuin parka päälle ja uggit jalkaan. Vaikka parkoja rakastankin, niin tässä vaiheessa talvea nuo paksut toppatakit alkavat jo vähän kyllästyttää. Hipelöin ja katselen kaiholla kaikkia mun kevättakkeja ja -kenkiä, enkä malta odottaa, että pääsisin taas pukeutumaan vähän monipuolisemmin. No, kyllähän se kevät sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti :)

8 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja kaunis simppeli asu! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia :) Simppeli ja mukava asu oli kyllä täydellinen tuollaiseen kirpakkaan pakkaspäivään!

      Poista
  2. looking cute and comfy!
    xoxo
    Patinka
    www.patinkasworld.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Kivasti toimii nämä vähän eri tavalla otetut asukuvat! Tuo neule on tosi paljon mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, vaikkeivat nämä nyt kuvauksellisesti mitään mestariteoksia olekaan :) Mäkin tykkään tuosta neuleesta hirmu paljon, ihan täydellinen tuollaisiin rentoihin asuihin! Se on kaikenlisäksi 100% puuvillaa, eli ei hiosta ja on tosi mukava päällä<3

      Poista
  4. Todella kiva tuo neule ja mukava asu muutenkin. Itse en ole yhtään Uggien ystävä, mutta tähän asuun kengät sopivat kuin nenä päähän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, ihana kuulla, että olen saanut yhdisteltyä ugg-asun, joka toimii jopa ei-ugg-fanin mielestä! Iso kohteliaisuus, paljon kiitoksia :)

      Poista