keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kirppariasiaa / for sale

Mun kirpparisuunnitelmat meni nyt vähän uusiksi, sillä satuin voittamaan Facebook-arvonnassa viikon ilmaisen pöydän Lahden Lanttilasta! Ihan mahtavaa, sillä olin muutenkin miettinyt, että pitäisikö varata pöytä joltain Lahden kirpparilta. Käytiin eilen varaamassa pöytä (numero 168) ajalle 3.3-9.3, eli maaliskuun alussa kaikki kiinnostuneet kirpparille :) Ajattelin nyt poikkeuksellisesti laittaa myös tänne kuvia myyntiin menevistä jutuista, että näette vähän mitä kaikkea sieltä löytyy. Ja sanokaa vaan jos olette kiinnostuneita jostain jutusta, voin myydä noita myös tätä kautta! Vaatteet kokoa XS-S, kengät 38.

MYYTY:
- puuterinvärinen paita taskulla ja napeilla
- 3/4-hihainen raitapaita
- karvaliivi
- läpikuultava musta tunika
- trenssi
- ruskea tekonahkatakki
- valkoiset housut
- hapsullinen kimallehuivi
- kaikki rannekorut, kimalle- ja sydänkorvakorut
- vaal. pun. kello
- ruskeat pilottilasit
- vaalea niittilaukku
- mustat tikatut saappaat

15 kommenttia:

  1. Nuo valkoiset farkut missä vetskat lahkeissa, pantterihuivi ja nuo viimeisimmät mustat saappaat.. <3 mulle :) jos ei oo ehtinyt jo mennä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, ne on sulle :) Sopiskos 18 e koko kolmikosta? Jos annat sun sähköpostiosoitteen niin sovitaan maksusta ja toimitusjutuista tarkemmin sitä kautta! :)

      Poista
    2. No niin taas täällä :) :D 18€ käy loistavasti, ja mä vielä katselin nuo ihanuuden läpi niin haluisin lisänä ostaa nämä, (jos on vielä kaupan).. tuon vaalean huivin (sinisen vieressä olevan) , ylin kollaasin ekarivin 4:s ( vaalea paita, rintatasku ), toka rivin 3:s raitapaita, toka kollaasin eka rivin 2:s (musta kultainen kaula-aukko), kaikki rannekorut ja nuo sydänkorvikset ja sen oikealla puolella olevat korvikset :D

      tiina.viirela@gmail.com

      Poista
    3. Laitoin sulle facebookissa viestinä vastauksen! :)

      Poista
  2. Mä teen just lähtöä töihin, iltavuoro ja täydellinen kevät ilma :D hyvä yhdistelmä Hehe. Oon illalla myöhään taas paikalla :D kivaa päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, hitsi :/ Miten tuntuukaan, että aina just niinä aurinkoisimpina päivinä on töissä.. Noo, joku toinen päivä nautit sitten arskasta tämänkin edestä! Mukavaa päivää myös sulle ja tsemppiä iltavuoroon :)

      Poista
    2. Vielä huomenna menee päivä töissä, mutta onneksi kevät on vasta tuloillaan :) jotenkin nämä ensimmäiset keväisen päivät saa oikein kunnon hyvän kesän odotus -fiiliksen päälle ja niin tekis mieli vain nauttia auringonpaisteesta. Mutta tämähän on vasta alkua, ja kaikki hyvä on vielä edessä päin :)

      Mahtava tämä sun Kirppis. :) sait ja saat minusta kyllä jatkossakin vakioasiakkaan, jos pidät blogikirppistä :)

      Poista
    3. Juurikin näin! Auringonpaisteiset päivät sen kun lisääntyy ja lämpöasteet nousee :)

      Voi, kiitoksia kovasti, ja oli kyllä ihan hyvä idea laittaa tänne blogiinkin kuvat kirpparikamoista! Tavaraakin on mennyt jo tosi hyvin, eli täytyy pitää blogikirppis ehdottomasti mielessä tulevaisuutta ajatellen :)

      Poista
  3. Hei paljonko pyydät louis vuitton lompakosta?:) olisin kiinnostunut myös karvaliivistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me juteltiinkin jo facebookissa, eli vaalea lompakko ja karvaliivi varattu sulle! :)

      Poista
    2. Myös trenssi varattu emilialle!

      Poista
  4. Nice stuffs dear!
    I love the tan coloured ankle boots dear, but they are not my size. i wear size 40
    I'm following you via GFC, kindly follow back
    http://dimplekhadi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Hei, tänään olet ehtinyt viedä tavarat kirppikselle, mutta kyselisin silti mitä kokoa kengät on? :) noi leopardi ja binkit balleriinat kiinnostaisi!

    VastaaPoista
  6. Joo, tavarat on nyt lanttilassa ja just kattelin, että sieltä onkin mennyt jo seitsemälläkympillä tavaraa! Eli nopeasti sinne vaan kattelemaan jos joku juttu kiinnostaa :) Ja noi molemmat kengät on 38!

    VastaaPoista