maanantai 19. tammikuuta 2015

Hiustuotevinkki x2

En ole todellakaan sellainen tyyppi, joka upottaisi satasia mihinkään kauneudenhoitotuotteisiin, ja mun meikit, hiustenhoitotuotteet, kasvojenuhdistusjutut, rasvat ynnämuut on poikkeuksetta edullisilta perusmerkeiltä, ja suurin osa vieläpä ihan marketeista ostettu, kuten tästäkin hiustuotepostauksesta huomaa. Multa loppui tossa vähän aikaa sitten sekä hiusöljy että hopeashampoo (miksi kaikki tällaiset loppuvat muuten aina samaan aikaan?), joten suuntasin Citymarkettiin uusia hakemaan. Olin jo etukäteen hieman vertaillut ja pohtinut, mitkä tuotteet valitsisin, ja koriini päätyivätkin..

..Biozellin Hopeashampoo sekä Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir-hiusöljy.

 Gliss Daily Oil Elixir 6,90e Mulla oli tätä ennen käytössä L'orealin Extraordinary Oil-hiusöljy, ja jo näin muutaman käyttökerran jälkeen voin sanoa, että tämä uusi Glissin öljy on kyllä enemmän mieleeni. Tämän koostumus on paljon paksumpaa ja "ylellisempää", ja tykkään myös tämän tuoksusta huomattavasti enemmän kuin L`orealin ehkä liiankin voimakkaasta ja erikoisesta tuoksusta. 
Öljy hoitaa kiitettävästi hommansa, eli silottaa, pehmentää ja tuo kiiltoa hiuksiin ja on hinta-laatusuhteeltaan oikein mainio. Tiesittekö muuten, että tässä, ja Schwarzkopfin kalliimman Bonacure-sarjan Oil Miracle hiusöljyssä on (tai on ainakin aikaisemmin ollut) tismalleen identtiset INCI:t eli ainesosaluettelot, eli tuotteet ovat käytännössä samaa tavaraa, vain eri hintalapulla varustettuna.

 Biozell Hopeashampoo 8,90e Jo ennen kuin vanha Four Reasonsin hopeashampooni loppui, olin päättänyt, että seuraava ostamani hopeashampoo tulee olemaan tämä Biozellin yksilö, josta olen lukenut paljon hyvää. Tässä onkin ihan loistava hinta-laatusuhde, sillä toi on oikeasti tehokasta tavaraa! Tämä hopeashampoo on todella pigmenttistä, eli shampoo on väriltään ihan syvänviolettia ja taittaa tehokkaasti keltaisuutta vaaleista hiuksista. Suosittelen lämpimästi kaikille blondeille, jotka etsivät tehokasta, mutta silti edullista hopeashampoota :) 
Muutkin uudistuneen Biozellin tuotteet kannattaa muuten ehdottomasti tsekata, merkillä on esimerkiksi hyvä syväpuhdistava shampoo ja erivärisiä hoitavia sävytteitä, joista ainakin Silver-sävyn olen todennut toimivaksi!

2 kommenttia:

  1. En tiennytkään että Biozellilta saa hopeashampoottakin. Itse olen käyttänyt tähän mennessä aina tuota four seasonsin shampoota mutta voisimpa vaihtaakin sillä oon nyt parin kuukauden ajan kokeillu biozellin hopeista värinaamiota joka poistaa keltaisuutta blondeista hiuksista ja oon tykänny siitä kovasti. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, uudistuneella Biozellillä on aika monia hyvältä vaikuttavia tuotteita! Mua vähän houkuttaisi testata tämän merkin arganöljyeliksiiriä.. :) Katsotaan sitten, kun tuo uusi hiusöljy on käytetty.

      Kannattaa ehdottomasti napata toi Biozellin versio sitten kun sun nykyinen hopeashampoo loppuu, ainakin mun mielestä toi on vielä tehokkaampaa kuin Four Reasonsin vastaava, ja taitaa olla pikkuisen edullisempikin.
      Mulla on just toi sama hopeinen sävytehoito! Se on kyllä kiva tuote, kun sävyttää ja samalla hoitaa hiuksia :)

      Poista